Mijn favoriete schrijvers

Mijn favoriete schrijvers. Vorige week konden jullie de uitslag van mijn winactie van het mini winterpakket zien. Deze week vertel ik jullie over mijn favoriete schrijvers.

Mijn favoriete schrijvers

Mijn favoriete schrijvers

Vandaag vertel ik jullie over mijn favoriete schrijvers. Want zoals jullie denk ik wel weten hou ik enorm veel van lezen. En ik heb zo mijn favoriete schrijvers.

Om te beginnen hou ik echt enorm van de boeken van Suzanne Vermeer. Er zit altijd humor in verwerkt maar toch zijn de boeken ook erg spannend. Ook daar hou ik van. Want een beetje spanning in een verhaal houdt het leuk. En dat maakt ook altijd weer dat ik het boek eigenlijk liever niet weg wil leggen, maar gewoon in 1x uit wil lezen.

Verder vind ik ook de boeken van Tess Gerritsen erg spannend. En dan doel ik op de serie over Rizzoli en Isles, wat ook een tv serie is. Deze tv serie volg ik al jaren, al weet ik ondertussen echt niet meer welke afleveringen ik wel en niet gezien heb, want ik keek het gewoon altijd op tv als ik zag dat het werd uitgezonden. Dus ik heb vast wel eens wat gemist. Toen ik een keer een boek van Tess in mijn handen kreeg en ik ontdekte dat hij over Rizzoli en Isles ging was ik verrast, want ik wist niet dat daar een boekenreeks van bestond. Dus extra leuk!

Verder hou ik ook van de boeken van Jill Mansell, ook deze boeken lees je het liefst in 1x uit en er zit ook erg veel humor in de verhalen. Hierdoor zijn deze ook enorm geschikt voor als je eens een keer niet iets wilt lezen over moord en andere criminaliteit, maar gewoon wilt lachen.

Wie zijn jouw favoriete schrijvers/ schrijfsters? En wat voor soort boeken lees jij het liefste? Ik hou wel van boeken waar humor in zit maar ook van hele spannende boeken. Maar ook van waargebeurde verhalen.

 

2 thoughts on “Mijn favoriete schrijvers

    1. Ja dat klopt idd! Die was ik nog vergeten te noemen, bedacht ik me later toen ik een boek van m’n moeder hier zag liggen van Linda van Rijn. Die zijn idd ook erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *