Mijn favoriete kleding

Mijn favoriete kleding. Vorige week konden jullie mijn ‘eisen’ voor een nieuw huis lezen. Deze week vertel ik jullie over mijn favoriete soort kleding.

Mijn favoriete kleding

Mijn favoriete kleding

Mijn favoriete kleding verschilt per seizoen. Of eigenlijk ook weer niet. Want het liefst zou ik het hele jaar door alleen maar jurken dragen. Maar ten eerste is dat op mijn werk gewoon totaal niet handig want kleding wordt daar mega stoffig. En ten tweede is dat in de winter véél te koud!

In de zomer kun je dus wel zeggen dat mijn favoriete kledingstuk een jurk is. Vooral dan een lekkere luchtige jurk, maar niet eentje die doorschijnt. Want in de zomer wil ik gewoon 1 kledingstuk een doen en niet iets eronder moeten dragen alleen omdat een of andere gek besloten heeft om de stof doorschijnend te laten zijn zodat je erbij moet lopen als een hoer. Want dat is het gevoel wat ik daarvan krijg. En als het wat frisser is, dan draag ik er uiteraard wel een vestje overheen. En eventueel een legging onder. Want aan panty’s doe ik niet. Dat vind ik ondingen.

Waarom ik panty’s haat? Omdat ze ten eerste altijd kapot gaan, ten tweede super onhandig zijn om aan te trekken (en uit te trekken als je naar de wc moet). En tot slot omdat het ondingen zijn, want het zit echt tussen je oren dat zo’n dun stukje stof je warm houdt. Mij houdt dat dus écht niet warm.

Herfst en winter

Daarom draag ik leggings onder mijn jurk wanneer de temperatuur dit verlangt. Wanneer het herfst wordt kun je natuurlijk ook nog gewoon jurkjes dragen met bijvoorbeeld een fleece legging. Maar deze vind ik zelf over het algemeen niet dik genoeg als het écht vriest.

Dus dan moet ik helaas over op broeken en truien. Overigens draag ik altijd laagjes in de winter; bh, topje, basic shirt en daar overheen een trui. Mocht je het dan heel even warm hebben als je van buiten naar binnen komt trek je gewoon even je trui uit om die later weer aan te trekken.

Maar ook een vest vind ik heerlijk en vaak vind ik die vlotter staan dan truien zelf. Dus mocht ik er echt leuk uit willen zien in de winter dan kies ik meestal voor een vest.

Wat is jouw favoriete kledingstuk?

3 thoughts on “Mijn favoriete kleding

  1. Leuk om te zien! Ik hou van mijn zwarte trui (uitverkoop en nog steeds zo blij mee) en mijn fijne joggingbroeken. Maar ook met eekhoorn truitje en de 2 fijne truien via Alie zijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *