Mijn favoriete ijs

Mijn favoriete ijs. Vorige week konden jullie lezen over mijn taalirritaties. En deze week vertel ik jullie over mijn favoriete ijs. Vergeet ook niet om hieronder achter te laten wat jullie favoriete ijs is!

Mijn favoriete ijs

Mijn favoriete ijs

Mijn favoriete ijs zijn deze kleine bakjes van hertog. Precies mooi voor 1 persoon! Zo kun je lekker veel verschillende smaken in huis halen, want ik hou wel van de nodige afwisseling. Toch heb ik wel 2 favoriete smaken. Momenteel is dat kersen, omdat die zo lekker fris is en gewoon echt een goede smaak heeft.

En verder is ook de speculaassmaak erg lekker! Je proeft echt speculaas en de mini stukjes bovenop maken het wel echt af wat mij betreft.

Verder haal ik ook altijd de choco, aardbeien en caramel. Voorheen haalde ik de tiramisu ook altijd maar daar raakte ik recent op uitgekeken en niet lang daarna stond hij ook niet meer in de winkel. Of in elk geval niet in het filiaal waar ik altijd mijn boodschappen haal.

Ik ben namelijk iemand die echt dol is op ijs, voor het geval jullie het nog niet wisten. Ijs eet ik gewoon het hele jaar door, of het buiten nou koud is of warm. Het is voor mij altijd echt even een geniet momentje. En daarom eet ik gewoon het hele jaar door ijs. Natuurlijk eet ik wel een stuk minder ijs in de winter. Want in de zomer zorg ik er ook altijd wel voor dat ik waterijs in huis heb omdat dat net iets minder slecht is, maar toch lekker verkoelend. En dat kan je in de zomer vaak wel gebruiken als het weer eens 30 graden is buiten. Niet dat dat nou heel vaak voor komt, maar toch.

Wat is jullie favoriete ijs? Hebben jullie ook een favoriet merk of eten jullie bijvoorbeeld liever italians schepijs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *