Mijn favoriete fruit

Mijn favoriete fruit. Vorige week konden jullie mijn uitgebreide artikel lezen over geld sparen. Hierin gaf ik meerdere tips voor het sparen van geld. Deze week kunnen jullie lezen over mijn favoriete fruit.

Mijn favoriete fruit


Mijn favoriete fruit

Mijn favoriete fruit van dit moment zijn nectarines. Aangezien de R alweer in de maand zit kunnen we wel weer wat extra vitamines gebruiken tegen de verkoudheden en griepjes die hun hoofd weer om de hoek steken. Want ziek worden willen we natuurlijk geen van allen en verkouden zijn? No thanks!

Nectarines heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt en daarom ben ik daar momenteel best wel fan van. Ook vind ik (wilde) perziken erg lekker. Maar ook witte pitloze druiven en aardbeiden zijn favoriet bij mij. In de zomer vind ik ook vooral de Galia meloen erg lekker.

Je ziet dit zijn vrij veel diverse soorten fruit. Natuurlijk lust ik ook gewoon appels en bananen maar die vind ik wat saaier. Appels eet ik al zo vaak en bananen, daar heb ik gewoon niet altijd zin in en ik vind ze al snel te groot.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar nog meer soorten fruit die niet zo heel bekend zijn. Weten jullie nog iets? (en dan niet aan komen met Avocado, mango of Ananas, want die zijn uiteraard gewoon bekend.

Binnenkort zullen ook de mandarijnen wel weer volop in de winkels liggen, ook die eet ik regelmatig in dit seizoen. Maar dan wel het liefst alleen de kleine mandarijntjes (zonder pitten) want die vind ik dan wel echt het lekkerste.

Wat is jouw favoriete winterfruit? En welk fruit eet jij het liefste in de zomer? Laat het acher in de comments en vergeet ook niet wat onbekender fruit te noemen, dan kan ik die ook eens gaan proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *