Mijn doelen voor 2018

Mijn doelen voor 2018. Vorige week konden jullie mijn review over The Lion King lezen. Deze week vertel ik jullie over mijn doelen voor 2018!

Mijn doelen voor 2018

Mijn doelen voor 2018

Vandaag vertel ik jullie over mijn doelen voor 2018. Natuurlijk heb ik weer een lijstje gemaakt met doelen voor het nieuwe jaar. Volgens mij zijn ze dit jaar niet heel bijzonder. Of in elk geval niet allemaal. Maar wel heel leuk vind ik!

Om te beginnen wil ik namelijk mijn 30e verjaardag in het buitenland vieren. Samen met mijn moeder en met de meiden daar. Waar ‘daar’ is hou ik nog even voor me. Ik heb ooit mijn verjaardag al eens in Turkije gevierd en toen kreeg ik een taart van het hotel. Super leuk! Alleen was dat met een vriendin en haar moeder samen. Dus nu lijkt het me erg leuk om het gewoon lekker met m’n eigen moeder te vieren.

Verder wil ik ook heel graag al mijn spaardoelen halen die ik recent op een briefje geschreven heb. Maar zoals het er nu uit ziet gaat dat me ook gewoon lukken. Want op mijn werk mag ik nu lekker vaak werken en als dit zich gewoon voort blijft zetten dan komt het helemaal goed. Maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Ook wil ik graag elke maand 1 boek uit lezen. Gewoon om even mezelf een boost te geven om lekker veel te blijven lezen. Want ik doe dit sinds afgelopen jaar nu een stuk vaker. En ik moet zeggen dat ik het ook heerlijk rustgevend vind. Lekker na gtst de tv uit en nog even lezen voor het slapen gaan!

Wat uitjes/ dagjes weg betreft wil ik er minimaal 6 doen dit jaar. Dat lijkt me een mooi streven. Om de maand een uitje. Daar komt het dan op neer. Natuurlijk kom ik hier in de zomer eerder aan toe dan in de winter. Maar zo lang ik de 6 haal komend jaar ben ik tevreden!

Tot slot is mijn laatste doel; genoeg geld voor mezelf sparen om zo snel mogelijk te verhuizen. Dat wil zeggen dat ik gewoon een mooi startbedrag wil bereiken. Minstens 1000 euro.

Wat zijn jouw doelen voor 2018? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *