Mijn bucketlist

Mijn bucketlist. Vorige week kwam er een winactie online voor een leuk dagje uit. Je kunt nog meedoen tot vanavond 21:00 uur. Daarna niet meer. Dus pak je kans! Deze week vertel ik je over mijn bucketlist!

Mijn bucketlist

Mijn bucketlist

Mijn bucketlist staat hier onder. Wellicht komen daar nog meer dingen bij in de toekomst, maar voor nu is dit het waar ik op kon komen.

  • Naar een musical op mijn verjaardag (is gereserveerd!)
  • Mijn verjaardag op Gran Canaria vieren
  • In het reuzenrad en ziplinen in Scheveningen
  • Een Spaans talige planner scoren
  • Amsterdam lightfestival bezoeken
  • Binnen nu en 1 jaar minimaal 5 uitjes doen
  • 1 jaar de wereld rond trekken met een partner
  • Verhuizen naar een koophuis
  • Op zoek naar nieuwe stoelen voor bij de eettafel

Zoals je kunt zien is niet alles te realiseren op korte termijn. Tenzij ik de hoofdprijs in een loterij win natuurlijk ­čśë

Mijn verjaardag

Ik wil van mijn verjaardag altijd iets bijzonders maken. Je bent ten slotte maar 1 keer per jaar jarig dus dan kun je er net zo goed iets leuks van maken. Al heel lang wilde ik op mijn verjaardag naar een musical toe, maar het is er gewoon nog nooit van gekomen. Vorige week besloot ik om kaartjes te boeken voor een musical, dus volgende maand gaat het er eindelijk van komen!

Ook heb ik altijd al eens mijn verjaardag op Gran Canaria willen vieren. Gewoon omdat ik het leuk vind om mijn verjaardag in het buitenland te vieren. Jaren terug vierde ik ooit mijn verjaardag in Turkije en toen kreeg ik een lekkere taart van het hotel. Hoe leuk is dat!

Scheveningen

Ook wil ik al een tijdje naar het reuzenrad in Scheveningen, maar doordat het weer ineens om sloeg is ook dat er niet meer van gekomen. Daar is nu bij gekomen dat je op de pier ook kunt ziplinen, dus ook dat wil ik graag een keertje doen, want dat lijkt me erg leuk! Maar dan wel graag als het weer iets warmer is.

Spaanstalige planner scoren

Momenteel gebruik ik de Mascha planner en die vind ik helemaal prima. Maar aangezien ze die nu veranderd heeft van Nederlands naar Engels ben ik op zoek naar wat anders. Engelse quotes prima, maar de Engelse taal, de namen van de dagen en het woord ‘month’ vind ik gewoon zo lelijk. Vraag me niet waarom, maar daar heb ik gewoon niks mee. De Spaanse taal vind ik wel erg mooi, dus lijkt het me erg leuk om op zoek te gaan naar een Spaans talige planner en die te gaan gebruiken. Iemand tips? Laat het me weten!

Amsterdam light festival

Ook zo’n dingetje die al een hele tijd op mijn bucketlist staat. Maar omdat dit altijd tegen het eind van het jaar is, is mijn geld gewoon altijd op. Ik vergeet dan altijd dat dat evenement weer plaats gaat vinden en kom er dan pas achter op het moment dat ik er geen geld voor gereserveerd heb. Zo jammer, want ik wil het wel echt een keertje mee maken.

5 dagjes uit/ uitjes

Binnen nu en 1 jaar wil ik minimaal 5 diverse uitjes doen. Dagjes weg gaan. Ik ontzeg mezelf vaak leuke dingen omdat dat geld bespaard, maar daardoor geniet ik ook minder. Dat vind ik zonde dus wil ik binnen nu en 1 jaar minimaal 5 leuke uitjes doen. Uiteraard schrijf ik daar dan natuurlijk ook weer over op mijn blog!

De wereld rond trekken

Dit is zo’n lange termijn doel. Ik wil in de toekomst graag 1 jaar de wereld rond trekken, of een paar keer flink gaan reizen per werelddeel. Ik vind het namelijk 10x niks om steeds zo lang in het vliegtuig te moeten zitten, maar wil wel graag veel van de wereld zien. Dus toen dacht ik; wat nou als ik gewoon stukje bij beetje dan die kant op reis en ondertussen de landen bekijk waar ik langs kom? Dan hoef ik niet in 1x 20 uur het vliegtuig in. Maar dit is dan wel weer zoiets wat ik graag met een partner zou willen doen. Je gaat dan gewoon zoveel moois zien, dat wil ik dan ook kunnen delen. De herinneringen eraan.

Een huis kopen

Daar is hij weer! Ik wil z├│ graag verhuizen naar een koophuis! Ik woon nu in een huis waarvan ik niet de eigenaar ben. Maar oh wat zou ik graag een eigen koophuis hebben. En dan geen appartement, want dan heb je teveel buren, dus ook tig keer zoveel kans op overlast omdat het vaak slecht ge├»soleerd is, maar gewoon een echt huis. Jammer genoeg is dit wel echt een lange termijn doel, maar er wordt aan gewerkt! Ik ben begonnen met sparen hiervoor. Jammer genoeg heb ik dit vroeger nooit gedaan, dus ik heb nog heel wat euro’s te gaan. Aangezien je tegenwoordig een flink bedrag zelf moet kunnen betalen van je spaargeld.

Nieuwe stoelen

Op zoek naar nieuwe stoelen voor bij mijn eettafel. Ook weer zo’n doel. Ik ben nu nog niet aan het kijken, maar mijn huidige stoelen bevallen niet echt goed meer. Ik zit namelijk vaak lang op de stoelen, omdat ik mijn artikelen altijd aan tafel schrijf. Daardoor gaat de rand van de stoel in mijn benen staan. Best wel pijnlijk. Dus ik wil gaan voor een soort fauteuils zonder leuning. Dat zit een stuk relaxter.

Wanneer ik dingen van deze bucketlist gedaan heb, gaat ik hier uiteraard een artikel over schrijven en link ik nog even terug naar dit artikel zodat jullie weten dat ik iets af kan strepen van mijn bucketlist!

Wat staat er op jouw bucketlist en binnen nu en hoeveel tijd wil je dat gaan uitvoeren?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *