Meer werken – MyA week 16

Meer werken – MyA week 16. Vorige week konden jullie lezen dat ik een weekje vrij was en dat ik als nog gefeliciteerd werd door Gloria Estefan. Deze week lezen jullie over ‘meer werken’. Wat dat precies in houdt lezen jullie natuurlijk verderop in deze photodiary.

meer werken - MyA week 16

Meer werken – MyA week 16

Meer werken – MyA week 16. Deze week kreeg ik te horen dat ik tóch meer kan gaan werken. Wie, wat, waar, hoe enz. dat lees je verder op in mijn diary, maar ik ben er helemaal blij mee!

Maandag 30 oktober

meer werken - MyA week 16
Ik kreeg een nieuwe spoelbak omdat mijn oude aan vervanging toe was en was gaan lekken. Hop weer 150 euro weg, wat is dat duur zeg!

meer werken - MyA week 16
Daarna haalde ik boodschappen en mijn zegelboekje begint alweer aardig vol te raken gelukkig! Yes!!

Dinsdag 31 oktober

meer werken - MyA week 16
Zondag had ik de tekst uitgeschreven van ‘hoy’ van Gloria Estefan. Een nummer wat al jaren oud is, maar die ik pas zondag voor het eerst hoorde. En hij is zo mooi!! Helemaal leuk om die nu lekker mee te zingen!

Woensdag 1 november

meer werken - MyA week 16
Gisteren vroegen ze me weer of ik vandaag extra kon werken, nou graag!! Need the money!! En toen kregen we ook nog eens een heerlijke verse roomboter gevulde koek (vers van de bakker) van het werk, om te bedanken voor de inzet. Ik genoot er echt van omdat ik precies trek begon te krijgen in eten! Dus hij kwam op het perfecte moment.

meer werken - MyA week 16
De zon die half door de mist kwam was zo een apart gezicht. Hier waren er deels wolken voor en deels mist.

Donderdag 2 november

meer werken - MyA week 16
Weer lekkere chocola in mijn schaaltje! Ohh deze reep was zó lekker! Net kleine stukjes bros qua smaak. Hij was dan ook zo op. Oeps!

meer werken - MyA week 16
En weer verder lezen in Aad zijn boek! Nu ik klaar ben met dvd’s kijken, gaat het lezen een stuk sneller omdat ik er net iets meer tijd voor heb!

Vrijdag 3 november

meer werken - MyA week 16
Omdat mijn ipod stuk is besloot ik langs een apple verkooppunt te gaan om te kijken of zij er wat mee konden. Maar ook zij kregen hem niet aan. Daar kreeg ik het advies om terug te gaan naar de winkel, want het blijkt dus dat ik niet 1, maar 2 jaar garantie heb!! Dus ik helemaal blij en gelijk door gegaan, want de bon had ik in mijn tas zitten. Dus nu is hij opgestuurd ter reparatie. Als het goed is wordt hij gewoon gratis gemaakt, dus afwachten maar!

Zaterdag 4 november

meer werken - MyA week 16
Vandaag maakte ik alle foto’s voor de artikelen van komende week. Deze is daar eentje van…

meer werken - MyA week 16
Een paar weken geleden had ik gevraagd of ik standaard ook op woensdag en vrijdag kan komen werken, omdat ik graag zoveel mogelijk wil werken. En omdat ik het geld gewoon heel hard nodig heb. Toen werd er gezegd: we moeten rouleren.

Vandaag kwam de teamcoach naar me toe om te zeggen dat hij gehoord had van de andere teamcoach dat ik graag meer wil werken en dat hij me voorlopig standaard op de lijst gezet heeft voor woensdag en vrijdag. Maar dat het wel zo kan zijn dat ze dan zeggen als ze een dag veel mensen hebben; blijf maar een dagje thuis.

Dus zo gaat mijn nieuwe werkschema eruit zien! Dit heeft verder geen gevolgen voor mijn blog, want ik schrijf alles altijd al in m’n weekend en dan plan ik het in. Dus ik ben helemaal happy!! Hoe lang ‘voorlopig’ duurt weet niemand, maar dat zien we wel. Ik hoop heel erg lang!!

En in de middag kon ik het gelijk gezellig vieren want toen kreeg ik vrienden op bezoek. Wat ook weer super gezellig was.

Zondag 5 november

meer werken - MyA week 16
De dag even begonnen met een lekkere frisse douche. Heerlijk!

meer werken - MyA week 16
Tussen de middag had ik lekker bolletjes met eiersalade en keek ik gezellig de youtube video’s die ik nog niet gezien had.

meer werken - MyA week 16
En ‘s avonds was het pizza time! Ik heb echt even goed gerelaxed vandaag. Want afgelopen week ben ik al 3 nachten uit m’n slaap gehouden door de buren, dus ik had nergens meer energie voor. Deze pizza pollo is trouwens super lekker! Misschien ziet hij er op deze foto niet heel smaakvol uit, maar I love it!

Krijgen jullie wel eens wat lekker op je werk/ van je werk? En hoe was jullie week?  Laat het weten in de comments!

2 thoughts on “Meer werken – MyA week 16

  1. Op de woensdag en vrijdag heb ik een bijbaan in de schoonmaak en een tijdje geleden was het ‘dag van de schoonmaak’. Toen kreeg iedereen bij het bedrijf een doos Merci chocolaatjes met een kaartje erbij. Vond ik wel attent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *