Mascha Planner

Mascha planner. Vorige week konden jullie lezen over mijn dagje Rotterdam en deze week kun je mijn review lezen over de Mascha planner.

Mascha planner


Mascha planner

De Mascha planner is een planner gemaakt door Mascha Feoktistova, bekend van Youtube en voorheen ook haar blog Beautygloss. Zij ontwierp haar eigen planner en bracht deze recent op de markt voor 24,95.

Zoals je op de bovenste foto kunt zien hoort er van alles bij. Van stickers tot notitieboekje tot schattige kaartjes op de versturen.

Mascha planner
Je hebt in de planner 12 maanden zitten die je in kunt vullen zoals je wilt. Per maand zitten er 40 vakjes in, dus als je heel zuinig bent, dan kun je er langer dan een jaar mee doen.

Mascha planner
Je kunt per dag precies plannen wat je wilt/ moet doen, maar je kunt er ook voor kiezen om er een agenda van te maken. Er zitten 60 weken in de planner, dus wederom kun je er langer mee doen dan een jaar.

Ringband

Het enige wat wel echt onhandig is aan een ringband is dat je er hoe dan ook last van hebt met schrijven. Ben je links dan heb je er last van op de rechterpagina, in de meest linker kolom. En ben je rechts dan heb je er last van op de meest linker pagina, in de rechter kolom.
Wat dat betreft zou het ideaal zijn als maandag t/m woensdag gewoon vast staat en je zelf verder met stickertjes kunt bepalen welke kolom je leeg wilt laten (waar je de notitie kolom van maakt). Op die manier kun je ervoor zorgen dat je geen last hoeft te hebben van de ringband, want het vakje notities hoef je hier ten slotte niet pers├ę te gebruiken, je kunt ook alle onderste kolommen gebruiken voor notities. Maar wellicht is dat erg ver gezocht.

Mascha planner
Ook zitten er nog een aantal velletjes in met notities, wat altijd wel van pas komt als je even iets op wilt schrijven of onthouden.

Zelf ben ik nog niet begonnen met het invullen van de planner omdat ik nog aan het nadenken ben over hoe ik hem precies wil gaan gebruiken. Maar op dit moment ben ik er wel al erg blij mee, want ik vind hem er heel handig uit zien.

Toebehoren

Mascha planner
Bij deze planner hoort van alles! Dat kon je op de eerste foto ook al zien. Maar er hoort nog meer bij. Hier zie je bijvoorbeeld de maandstickertjes, super handig, zo kun je zelf bepalen hoe je je planner wilt gaan gebruiken.

Mascha planner
Ook deze stickertjes zitten erbij, met een vlag-einde en gewone rechthoekige stickertjes, allemaal in de pastel tinten die ook voor komen in de planner, erg leuk bedacht!

Mascha planner
Ook deze handige stickertjes kun je gebruiken in je planner, maar natuurlijk ook ergens anders ­čśë

Mascha planner
Dit vind ik zelf de leukste sticker pagina, die vlaggetjes en weekend-stickers zijn echt te schattig! Daar had ik er best meer van willen hebben.

Wat de kaft van de planner betreft, deze is helaas redelijk slap. Omdat ik het al van veel mensen gehoord had, doe ik er gewoon extra voorzichtig mee. Mijn planner hoeft ook nergens mee naar toe omdat ik hem alleen maar thuis gebruik, dus dat scheelt.

Wel komt er binnenkort een nieuwe versie uit. Deze is permanent te koop en geen limited edition meer zoals deze planner wel was. Deze nieuwe versie is lila en krijgt een iets stevigere kaft, dus er is goed naar de feedback geluisterd, wat altijd wel prettig is.
Zo kan ik tenminste gewoon weer een nieuwe planner kopen als de mijne vol is! Wel zou het leuk zijn als deze ook in meerdere kleuren beschikbaar komt. Bijvoorbeeld mint groen zou ook erg leuk zijn.

Heb jij de planner ook gekocht? Welke kleur planner lijkt jou leuk om te hebben? Laat het achter in de reacties!

 

2 thoughts on “Mascha Planner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *