Lightbox als decoratie

Lightbox als decoratie. Vorige week konden jullie lezen over de Mascha planner en deze week over de lightbox als decoratie.

Lightbox als decoratie

Lightbox als decoratie

De lightbox als decoratie gebruiken is tegenwoordig helemaal in. En zeg nou zelf; het is toch ook super leuk om er steeds weer een nieuwe tekst in te zetten! Zo heb je decoratie in huis die er steeds weer anders uit kan zien. Love it!

Lightbox als decoratie
Ik zette er ‘pasito a pasito’ in, wat letterlijk vertaald ‘stapsgewijs’ betekent. Voor mij op dit moment heel erg toepasselijk, omdat ik stapje voor stapje bezig ben om mijn interieur aan te passen in de nieuwe stijl. Namelijk; beach look!

Mijn mening over de lightbox

De lightbox zelf vond ik redelijk duur, de prijzen liggen voor de witte a 4 lightbox rond de 39 euro inclusief letterpack. Maar ik vond ze al een hele tijd zo ontzettend leuk en had al bedacht dat ik hem dan gewoon voor de feestdagen zou vragen. Tot dat ik een cadeaubon won omdat ik ergens een enquete ingevuld had, die ik bij bol kon besteden! Toen wist ik gelijk dat ik daar mijn lightbox van zou gaan kopen. Ik hoefde nog maar een paar euro bij te leggen en hop, daar was mijn lightbox!

Ik volg nogal wat Youtubers en blogs en ook daar zag ik de lightbox al veelvoudig voorbij komen met de leukste teksten en symbolen erin. Dus toen ik mijn lightbox uitgepakt had wist ik al gelijk dat ik nog een heleboel symbolen wilde hebben. Maar toen ik op zoek ging naar symbolen merkte ik dat je eigenlijk bijna niks los kon bestellen en dat alles in pakketten verkocht wordt, waarvan ik de helft dan niet eens zou gaan gebruiken. Dit hield mij tegen om een pakket te bestellen. Ik dacht; nou ik doe het wel gewoon met wat ik heb! En wellicht… ga ik gewoon eens uitzoeken of ik die symbolen zelf kan gaan maken.. wordt vervolgd 😉

Over de kwaliteit van deze lightbox ben ik erg tevreden, zowel de lightbox zelf als het letterpack wat erbij zat is van goede kwaliteit. Mijn lightbox is van A little lovely company en de ‘verkoper’ was We Love Deco.

Heb jij ook een lightbox? En wat vind jij de leukste quote voor in de lightbox? Laat het achter in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *