Lezen en Pannenkoeken – MyA week #4

Lezen en Pannenkoeken – MyA week #4. Inmiddels maak ik alweer een maand deze diaries! Wat gaat de tijd toch snel! Vorige week konden jullie zien dat de klusjes af zijn! En deze week gebeurde er niet heel veel bijzonders.

Lezen en Pannenkoeken – MyA week #4

Lezen en Pannenkoeken – MyA week #4. Deze week las ik lekker veel, maar ook bakte ik weer eens pannenkoeken. Altijd lekker!

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4

Maandag 7 augustus

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Boodschappendag! Ik haalde vandaag gtst magazine nummer 3 alweer! Want jaa ik vind ze leuk deze magazines!

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Ook schreef ik alvast een verjaardagkaart die woensdag op de post moet. Want als ik het op het laatst moet doen vergeet ik dat altijd óf dan heb ik er geen zin in. En als hij al klaar ligt is het alleen een kwestie van op de post doen en klaar!

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Omdat mijn vorige kaars in glas op gebrand was, was het eindelijk weer tijd voor een geurkaars! Deze keer groene appel geur.

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
En ik las het boek van Linda van Rijn uit, was weer erg spannend! Hebben jullie wel eens een boek van Linda van Rijn gelezen?

Dinsdag 8 augustus

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Work, work, work! En natuurlijk wel alles netjes soort bij soort dumpen! Is makkelijker voor de postverdeler bij het opruimen. Ik hoop wel echt dat het snel weer drukker gaat worden, want het is echt dramatisch stil!

Woensdag 9 augustus

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
En thuis was het weer tijd voor een nieuw boek! Deze keer ‘de kluizenaar’ van Ton Theunis. Hij begint al gelijk sterk waardoor ik gelijk goed in het verhaal zit, daar hou ik van!

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
En eind van de middag begon ik met pannenkoeken bakken! Om 5 uur precies was ik klaar, dus toen konden we gelijk lekker aanvallen, want m’n mams bleef gezellig eten.

Donderdag 10 augustus

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Na gewerkt te hebben ging ik met m’n mams en oma naar de Orchideeën Hoeve. Een hele grote overdekte tuin met veel diverse planten waaronder uiteraard veel diverse soorten Orchideeën. Maar ook zijn er kleine aapjes in een tuin. En er is een vlindertuin, maar ook een tuin met mooie vogels (diverse).

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4 En boem, ineens knalroze tussen het groen!

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Zo mooi gewoon dit soort tuinen! Heel relaxt gevoel geeft dat om daarin rond te lopen. En meer foto’s kun je zien in mijn artikel over de Orchideeën Hoeve.

Vrijdag 11 augustus

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Ikea tijd! Ik wilde nog graag een 2e vaasje/ kaarsenhoudertje en ik wilde nog wat blauwe yoghurtschaaltjes bij halen, dus het was tijd om naar Ikea te gaan!

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
En toen we in de rij stonden voor een ijsje zag ik dat iemand kipballetjes bestelde, dus die nam ik er ook bij! Toen vond ik ze zo lekker dat ik gewoon maar gelijk een hele zak meegenomen heb voor thuis!

Zaterdag 12 augustus

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Na m’n werk ging ik even langs de Vomar, want ze hadden wat dingen in de aanbieding die ik wilde hebben, waaronder galiameloen. Dit is echt mijn favoriete meloen! Houden jullie van meloen? En welke soort is dan jouw favoriet?

Zondag 13 augustus

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Ik neem altijd dubbel op als ik drinken pak. Thee en water! Als ik dan dorst heb, dan kan ik in elk geval gelijk drinken. Thee is toch altijd te heet als je het net pas hebt ingeschonken. Doen jullie dit ook altijd, of ben ik de enige?

Lezen en Pannenkoeken - MyA week #4
Zucht, en alweer geen folders gekregen deze week…. ik ben het nu wel weer zat! Ik wil m’n zondagavond bezigheid terug! Niet dat ik er uren mee bezig ben, maar toch mis ik het.

Hoe was jullie week? Vertel het in de reacties! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *