Lekkere eetgelegenheden in Playa del Ingles

Lekkere eetgelegenheden in Playa del Ingles. Vorige week konden jullie al lezen over de Presa Canaria excursie. Vandaag deel ik met jullie een paar lekkere eetgelegenheden in Playa del Inglés. Helaas zijn het er niet zoveel als ik hoopte omdat een aantal van mijn vaste tentjes ineens weg waren. 

Lekkere eetgelegenheden in Playa del Ingles

Lekkere eetgelegenheden in Playa del Ingles

Lekkere eetgelegenheden in Playa del Ingles. Vandaag deel ik ze met jullie! 2, of eigenlijk 3 van mijn favoriete eetgelegenheden. Als jij nog tips hebt, laat het dan achter in de reacties!

RIP Roma!

Dood zonde. 3 jaar geleden lunchten wij nog wel eens bij Roma, deze zat op de boulevard van Playa maar helaas is Roma niet meer. Dit is iets wat wij echt zó ontzettend jammer vinden, want het eten was er altijd heerlijk! Daarom wilde ik hem toch nog even noemen. Al hebben jullie daar als lezers helaas niks meer aan. Behalve dan als jullie er ook graag kwamen en nog niet weten dat hij weg is.

Broodje Amsterdam

Helaas heb ik hier afgelopen vakantie niet kunnen eten omdat ze ineens tussen de middag gesloten waren. En aangezien wij half pension hebben eten we ’s avonds altijd gewoon in ons hotel. Ik heb geen flauw idee of dit blijvend is of dat het iets tijdelijks was, maar ik hoop toch echt dat ze volgende keer gewoon weer open zijn tussen de middag!
Maar voorgaande jaren hebben wij hier vele malen geluncht. Het eten hier is voornamelijk patat en gefrituurde snacks of een lekker broodje gehaktbal, heerlijk! De eigenaar praat zelfs een beetje Nederlands!

Restaurante Miramar (in de Yumbo)

Lekkere eetgelegenheden in Playa del InglesOok dit restaurant is zeker aan te bevelen. Wij hebben hier afgelopen vakantie ook weer geluncht. Miramar zit in de Yumbo op de 2e. Dus als je binnen komt via de hoofdingang moet je 1 verdieping omlaag.
Het menu is lekker divers en alles wat ik daar tot nu toe tijdens de lunch gegeten heb is echt heerlijk! Ook aan te bevelen zijn de smoothies! Deze probeerden wij dit jaar voor het eerst en dat beviel ons beiden erg goed!

La Sirena

Lekkere eetgelegenheden in Playa del InglesLa Sirena zit aan de boulevard van Playa del Inglés. Deze eetgelegenheid probeerden wij dit jaar voor het eerst omdat ons geliefde Roma niet meer bestaat.

Lekkere eetgelegenheden in Playa del InglesEen schnitzel met omelet en sla met patat was een lunchgerecht die we bestelden.

Lekkere eetgelegenheden in Playa del InglesEn het andere bestelde lunchgerecht was een Spaanse omelet. Beiden smaakten erg lekker, dus ook dit is voor ons een tentje om te onthouden en te kijken of de rest net zo lekker is!

Heb jij nog tips voor lekkere eetgelegenheden in Playa del Inglés? Laat het weten in de reacties! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *