Klusjes, klusjes, klusjes – MyA week #2

Klusjes, klusjes, klusjes – MyA week #2. Vorige week konden jullie mijn eerste photodiary zien. Vandaag alweer MyA week #2!

Klusjes, klusjes, klusjes – MyA week #2

Klusjes, klusjes, klusjes – MyA week #2 is mijn photodiary voor deze week! Je leest en ziet wat er deze week gaande was!

Maandag 24 juli

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Vanmorgen mijn weekboodschappen gedaan, dus weer lekker zegels kunnen plakken! Deze manier van sparen vind ik zo fijn! Je merkt niet dat je spaart en als je boekje vol is ben je ‘ineens’ 52 euro rijker!

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Ik lunchte lekker met pistoletjes uit de oven. Echt een guilty plesure, warme broodjes!

Dinsdag 25 juli

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Vandaag kwam de klusjesman langs om wat klussen te doen. Hij begon met een nieuwe wc te plaatsen, de wc bril had ik al dus die is gewoon weer op de nieuwe pot gezet! Mijn oude wc was namelijk al zeker 20 jaar oud en er zat allemaal vieze aanslag in die je niet meer schoon kreeg. Dus het was tijd voor een nieuwe!

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Zoals ik vorige week al zei heb ik deze plankjes laten zagen in de vormen die ik wilde! Nu alleen nog strijkband erop en dan kunnen ze opgehangen worden! Helaas is het niet gelukt om alle klusjes in 1x af te krijgen, dus wordt vervolgd!

Woensdag 26 juli

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Gisteren was ik bij de Xenos omdat ik online gezien had dat ze fotolijstjes hadden met witte rand. Dus toen ik klaar was met werken ging ik door naar de Xenos op zoek naar de fotolijstjes. De lijstjes had ik al snel gevonden, maar de witte in het formaat wat ik wilde waren op. En aangezien ze uit het assortiment gaan, heb ik ze meteen snel online besteld! En dus werden ze vandaag bezorgd!

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Ze zaten mega goed ingepakt, echt heel netjes! En dit is hoe ik ze op de muur wil gaan hangen. Zo steken ze overal een stukje uit, dat leek me wel grappig! Nu nog foto’s uitzoeken om erin te doen en beslissen of ik ze in kleur erin doe of in zwart wit.

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Kiwi gold! I love dit als ontbijt, of gewoon zoals nu als tussendoortje!

Donderdag 27 juli

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Natuurlijk eerst weer gewerkt donderdagochtend. Dit is een gedeelte van de nieuwe codeerregel waarmee ze in het hele land willen gaan werken. Daarbij let je dus niet meer op het adres, maar alleen nog maar op deze code. 09 staat dan voor vakje nummer 9 (in plaatsvan de straatnaam en nrs waarmee eerst gewerkt werd). 0504 is op welke plek je het poststuk uit je vakje moet zetten. In dit geval begin je dan met 0500, dan 0501, 0502 enz.

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Na mijn werk besloot ik lekkere verse kibbeling te halen. Soms trakteer ik mezelf daarop!

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Later die dag scoorde ik deze super schattige flamingo bij de kwantum voor nog geen 3 euro! Het was ook gelijk de laatste, hij stond al zomaar random ergens anders tussen. Dus lucky me dat ik hem zag!

Vrijdag 28 juli

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Omdat het strijkband met de strijkbout niet aan de plankjes wilde hechten, besloot ik het erop te lijmen. Met montagelijm, dus ik pakte de lijm… uitgedroogd. Great!

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Omdat ik geen zin had om naar de winkels te rennen voor nieuwe lijm heb ik lekker niks meer gedaan. En ’s avonds lekker op de bank tv liggen kijken!

Zaterdag 29 juli

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Na m’n werk naar de Hema geweest voor nieuwe montagelijm en me daarna uren rot zitten lijmen. Wat een werk! Maar, alle plankjes zijn nu wel gedaan! Scheelt lekker veel tijd v/d klusjesman maandag. Dus scheelt mij weer geld! Alleen nog de uitstekende randjes eraf snijden met een stanleymes die ik niet heb, dus maandag maar even eentje halen.

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Even een lekker bakje fruit gemaakt voor mezelf als avondsnack. Een perzik en een nectarine! Lekker!

Zondag 30 juli

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Nog meer voorbereiding v/d klusjesman! Alke kit weg snijden want er vielen gaten in. Dus hij gaat het even opnieuw kitten. Nu alles weg is kan hij gelijk gaan kitten! Hoppa, weer wat tijd bespaard!

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Zondag is restjesdag bij mij. Dus vandaag prei met pasta! Ik gooi het gewoon lekker lui bij elkaar in de pan, scheelt weer 1 vieze pan! De prei gelijk erin en als het water kookt kan de pasta erbij en dan het wekkertje zetten! Eet smakelijk! šŸ˜‰

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
Vaste prik op zondag aan het begin van de avond, de folders bekijken! Heerlijk om even de leuke folders te selecteren en dan lekker te bekijken tijdens de tv reclame. Doen jullie dat ook altijd?

Klusjes, klusjes, klusjes - MyA week #2
En ik sloot de avond lekker af met een bakje ijs; tiramisu toetje.

Wat is jullie favoriete ijs? Laat het weten in de reacties! Ik ben zelf dol op deze kleine bakjes van Hertog, vooral de kersen variant vind ik erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *