Kerst en oudjaarsdag – MyA week 24

Kerst en oudjaarsdag – MyA week 24. Vorige week konden jullie zien dat het bijna kerst was! Deze week zien jullie hoe mijn kerst was en natuurlijk ook mijn oud en nieuw! Happy 2018!

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24

Kerst en oudjaarsdag – MyA week 24

Kerst en oudjaarsdag – MyA week 24. Jullie kunnen deze week zien wat ik met kerst en oud & nieuw deed. Ik vond de feestdagen super gezellig, maar vind het ook weer fijn dat het gewone leven nu weer begint. Het is toch altijd zo’n drukke periode rond de feestdagen.

Maandag 25 december

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24We begonnen de dag met kerstcadeaus uitpakken. In dit artikel zie je wat ik kreeg en wat ik daarvan vond.

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Vervolgens gingen we naar Utrecht om kerstballen en de cd van On Your Feet te halen.

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Om daarna door te gaan naar The Lion King in Scheveningen. Mijn review lees je hier.

Dinsdag 26 december

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Vandaag deed ik helemaal niks behalve relaxen. En ik trakteerde mezelf op dit voorgerechtje.

Woensdag 27 december

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Vandaag weer gewoon gewerkt. Maar ’s avonds deden we net of het nog kerst was en gingen we gezellig gourmetten.

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Ook las ik weer verder in het super spannende boek Nordica van Ton Theunis. Dit boek had ik van mijn moeder te leen.

Donderdag 28 december

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Overdag weer gewoon hard gewerkt, in de middag Ton z’n boek uit gelezen en ’s avonds aan de snacks! Kaasblokjes en kip gehaktballetjes.

Vrijdag 29 december

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Vandaag maar weer eens een gezonde snack tussendoor! Mandarijn en druiven.

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Ook begon ik in het boek The Secret van Rhonda Byrne. Dit was een van mijn kerstcadeaus. Wanneer ik dit boek uit heb verschijnt er uiteraard een review op mijn blog.

Zaterdag 30 december

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Mijn eindstand van deze maand is ruim 66 uur in de plus, heerlijk! Dat wordt een leuk salaris in januari!! Daar heb ik echt nu al zoveel zin in om dat te ontvangen.

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24
Verder haalde ik na mijn werk alvast oliebollen. Dat doe ik altijd de dag voor oudjaarsdag zodat ik geen uren in de rij hoef te staan. Wel noodzakelijk hier.

Zondag 31 december

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24Vandaag zaten we lekker aan de oliebollen en andere hapjes! We hebben een gezellige laatste dag van het jaar gehad. Lekker spelletjes gedaan en we hebben ook nog een film zitten kijken.

Kerst en oudjaarsdag - MyA week 24
Tot slot hebben we natuurlijk naar het vuurwerk staan kijken! Bij deze wens ik jullie allemaal een heel mooi en gezond 2018!!

Wat heb jij gedaan met kerst en oud & nieuw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *