Kerst en bijna 2017!

Kerst en bijna 2017! Vorige week kon je mijn Bose quietcomfort 25 review lezen en deze week wat ik met kerst deed en het besef dat het alweer bijna 2017 is.

Kerst en bijna 2017!

Kerst en bijna 2017!

Kerst en Bijna 2017! Op eerste kerstdag doen mijn moeder en ik traditioneel aan kerstcadeaus. We vieren deze dag altijd samen met natuurlijk lekker eten en kerstcadeautjes onder de boom. Dat maakt het kerstgevoel voor mij ook echt compleet.

Op bovenstaande foto zie je wat ik gekregen heb. Ik ben met alles echt super blij en ik ga voor een leuke prijs in de loterij 😉 dan kan ik meer gaan reizen en dus meer artikelen en videos voor jullie maken!

Al ben ik ook meer dan blij met een kleine prijs hoor. Maar het idee dat je een leuk geldbedrag kunt winnen spreekt toch aan. Gewoon omdat je er zoveel leuks mee zou kunnen doen.

Ook vind ik het heerlijk om boeken te lezen, het liefst spannende boeken, maar boeken van Youtubers vind ik ook altijd wel interessant. En van Alvin and the Chipmunks, daar ben ik gewoon fan van. Dat zijn van die raddraaiers die altijd wel weer grappige dingen uitspoken waar je om moet lachen. En helemaal in de donkere decembermaand is het dan heerlijk om zulke films te kijken en lekker te kunnen lachen.

Aan mijn moeder gaf ik o.a. een boek cadeau die ze heel graag wilde hebben dus daar was ze ook echt enorm blij mee, altijd zo leuk om te zien als iemand helemaal blij wordt van jouw gegeven cadeau. Verder kreeg zij brede waxinelichtjes omdat ze die veel brandt en graag wilde hebben. En daarnaast gaf ik haar de dingen uit de adventkalender die ik zelf niet wilde hebben en waar zij wel erg blij mee was.

Op 2e kerstdag heb ik lekker schaamteloos kerstfilms op tv zitten kijken, heerlijk!

Oud en nieuw vier ik ook gezellig met mijn moeder, ik heb er nu al zin in!

Hoe was jullie kerst en wat gaan jullie doen op oudjaarsavond? 

One thought on “Kerst en bijna 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *