Jarig – MyA week 14

Jarig – MyA week 14. Vorige week konden jullie al zien dat ik lekker veel extra kon werken. Deze week was ik jarig!

Jarig - MyA week 14

Jarig – MyA week 14

Jarig – MyA week 14. Deze week was ik jarig en dat vierde ik dan ook! Ik voerde iets uit van mijn bucketlist, maar daar kunnen jullie morgen meer over lezen.

Maandag 16 oktober

Jarig - MyA week 14
Ik begon deze week met allemaal oude papieren te vernietigen van mijn studieschuld van 8 jaar geleden die toen gelijk afbetaald is. Onder het mom van: stik maar in je rente ontvangen, ik betaal je in 1x af, ipv tig jaar rente betalen. Dikke neus voor jullie! Omdat ik vind dat die papieren nu 8 jaar later wel verjaard zijn en niet meer nodig om te bewaren, vernietigde ik alles. Weg met die troep!

Jarig - MyA week 14
En vandaag kwam er ook een pakketje binnen! Er stond op; daar ben ik dan, pak mij uit! Dat vond ik wel een grappige tekst.

Jarig - MyA week 14
Mijn laatste spaarpot! Die een glazen potje vervangt. Staat veel leuker zo met deze erbij! En over de boekjes, zaterdag meer!

Dinsdag 17 oktober

Jarig - MyA week 14
Vanmiddag na mijn werk begon ik gelijk aan mijn to do lijst voor vandaag. Maar wel met een glas verse jus! Ik drink dat trouwens met een rietje omdat dat wat beter is voor je tanden. Omdat er natuurlijk veel fruitsuikers in zitten. En ik ben niet zo’n fan van gaatjes.

Jarig - MyA week 14
Direct na mijn werk haalde ik alvast de taart op voor morgen! Want morgen ben ik jarig!

Jarig - MyA week 14
Omdat ik vond dat ik wel weer eens vis moest eten (gewoon omdat vis gezond is), maar ik ook zin had in eitje, combineerde ik het. Vergeten om een foto te maken dus ik klapte mijn broodje weer open. Sorry voor de uitgesmeerde mayo op de vis! Haha. Maar dit was wel echt een lekkere combi! Nooit eerder geprobeerd, maar voor herhaling vatbaar.

Woensdag 18 oktober

Jarig - MyA week 14
Mijn gekregen kaartjes! Ik word er altijd zo blij van als mensen de moeite nemen om een echte kaart te sturen! Helemaal gezellig om alles neer te zetten! In de ochtend kwamen mijn moeder en oma al gezellig. Na de lunch ging mijn oma weer naar huis.

Jarig - MyA week 14
En ’s avonds was het tijd om naar Utrecht te gaan! Ik had namelijk gereserveerd voor de 2e try out van de musical ‘On your feet’. Hoe dit was lees je in mijn artikel van morgen!

Donderdag 19 oktober

Jarig - MyA week 14
Vandaag besloot ik om het lekker makkelijk te houden. Ik maakte lekker voor 3 dagen macaroni!

Jarig - MyA week 14
In de avond nam ik nog wat rauwe worteltjes als snack. Zo kreeg ik toch mijn groente binnen.

Vrijdag 20 oktober

Jarig - MyA week 14
Vandaag werkte ik weer lekker een dagje extra. Ik ga al hard richting de 30 uur in de plus deze maand, dus ik ben helemaal happy! Nu al zin in om super te gaan plussen in november! Pakken wat ik pakken kan in deze drukke periode!

En verder maakte ik geen foto’s omdat ik druk was met voorbereidingen voor morgen! Want zaterdag komt er nog wat familie, dus haalde ik de laatste boodschappen alvast in huis.

Zaterdag 21 oktober

Jarig - MyA week 14
Voordat de visite kwam draaide ik nog snel een was weg!

Jarig - MyA week 14
En ’s avonds had ik zin in ijs! Nog denkend aan de middag kom ik zo aan bij de bank… toch maar even terug gelopen om een lepel te halen šŸ˜

Zondag 22 oktober


Dit waren de left overs van mijn verjaardag zaterdag. Alleen de zak met nootjes geeft een vals beeld, want ik had deze zak gemixt met een zak pinda’s. En het restant van de mix deed ik in deze zak.

Wie haalt er ook altijd te veel snacks voor zijn of haar verjaardag? Laat achter in de comments hoe lang jij altijd nog alle snacks aan het opmaken bent. Ik ben met de paprika chips en de soesjes 2 dagen bezig geweest in totaal. De rest is na 2 dagen nog niet op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *