Ik wil mijn nachtrust terug dus ik vraag jullie hulp!

Ik wil mijn nachtrust terug dus ik vraag jullie hulp! Vorige week konden jullie lezen waarom een koophuis voor mij een betere oplossing is dan een huurhuis. Deze week vraag ik jullie om hulp om mijn nachtrust terug te kunnen krijgen. Dit vind ik het engste artikel ooit, omdat dit eigenlijk tegen mijn principes in gaat, maar er is echt geen andere oplossing.

Ik wil mijn nachtrust terug dus ik vraag jullie hulp

Ik wil mijn nachtrust terug dus ik vraag jullie hulp!

Ik wil mijn nachtrust terug dus ik vraag jullie hulp! Normaal wil ik altijd heel graag alles zelf doen en mijn problemen zelf oplossen en ik zal dus ook echt niet snel om hulp vragen. Maar nu weet ik gewoon oprecht geen andere oplossing. En ik ben de wanhoop nabij omdat ik mezelf weer zie aftakelen. En ik wil gewoon normaal kunnen leven en normaal m’n rust kunnen krijgen.

Momenteel woon ik in een hele gehorige omgeving, met druk verkeer wat vlak langs mijn huis raast. Maar ook woon ik in een enorm gehorig gebouw met djembee trommelaars, een hond die bij elk geluidje begint te blaffen en bovenburen die het nodig vinden om regelmatig de volumeknop van hun muziek ver open te draaien en meerdere keren per week feestjes te geven die tot midden in de nacht door gaan.
Een tijdje terug ben ik met de bovenburen gaan praten om uit te leggen dat ik hersenletsel heb (overgehouden aan een hersenkneuzing) en dat ik enorme hoofdpijn krijg van hun harde muziek en dat mijn nachtrust voor mij cruciaal is om normaal te kunnen functioneren.

Zij reageerden daar begripvol op. Inmiddels is gebleken dat dit gewoon spel was, want ze blijven regelmatig herrie maken; de muziek midden in de nacht keihard aan zetten en met het volume spelen. En dit is niet alleen in het weekend, maar ook gewoon midden in de week. Ook stampen zij regelmatig op de grond en worden wij gewoon uitgelachen wanneer we boven komen vragen of het wat zachter mag. Zo ook mijn moeder die al regelmatig voor mij naar boven gegaan is als zij hier was. Met deze heren valt gewoon niet te praten.

De gevolgen nu

Ik loop hier dan ook bijna dagelijks rond met hoofdpijn die vaak gewoon niet over wil gaan. En 2 weken terug was echt het toppunt. 4x in 1 week werd mijn nachtrust verstoord en ik merk nu al gelijk dat ik er compleet doorheen zit.
Ik ben nu ik dit schrijf, ruim een week later, nog steeds niet bijgekomen. Ik heb al 2 weken aaneengesloten hoofdpijn, maak fouten op mijn werk (die ik gelukkig meestal nog net op tijd kan herstellen). En ik merk dat ik weer enorm prikkelbaar ben geworden, huil weer vaak en ook mijn woede aanvallen zijn sinds een paar dagen weer terug.

Ik moet zo snel mogelijk weg

Kort om; ik moet hier gewoon weg en wel zo snel mogelijk. Want ik hou dit niet veel langer vol. Verhuizen naar een koophuis betekend voor mij;
– ik kan naar een rustigere wijk, weg uit de drukte, dus meer rust
– de mogelijkheid hebben om het huis zo goed (geluiddicht) te isoleren zodat ik geen last heb van buren
– weg met al die directe buren, buren aan 2 kanten (links en rechts) is meer dan genoeg
– en het allerbelangrijkste; mijn rust en nachtrust terug krijgen zodat ik weer normaal kan gaan functioneren

Vanwege mijn gezondheid lukt het mij absoluut niet om fulltime te werken, maar dat betekent ook dat ik maar heel weinig inkomsten heb. Omdat ik gewoon echt niet meer weet hoe ik dit anders voor elkaar moet krijgen ben ik op ‘dream or donate’ een actie gestart om geld in te zamelen zodat ik hier weg kan. En zodat ik mijn nachtrust weer terug kan krijgen. Want dat heb ik echt héél hard nodig.

Zelf spaar ik zoveel mogelijk geld en ook mijn moeder helpt mij waar ze kan, maar een rijtjeshuis kost in deze gemeente minimaal 165.000 euro. Plus de kosten die er nog bij gaan komen voor het isoleren/ geluiddicht maken van de woning. Dit zal waarschijnlijk ook nog wel een paar duizend euro gaan kosten. Mijn moeder en ik doen samen onze uiterste best om het voor elkaar te krijgen, maar wij krijgen samen niet het benodigde bedrag bij elkaar. Dus vandaar deze actie.

Doneren en/ of delen

Wanneer jullie willen doneren kan dit eventueel ook anoniem, je vult dan wel je emailadres en je naam in, maar wanneer je het hokje ‘anoniem’ aanvinkt krijg ik geen gegevens van jullie door (en anders is alleen je naam zichtbaar bij de donatie, meer krijg ik sowieso niet te zien). Ik hoop echt enorm dat jullie wat zouden willen doneren. Of wanneer dit niet tot je mogelijkheden behoort dat je dan in elk geval mijn artikel/ actie zoveel mogelijk wilt delen op social media, zodat zoveel mogelijk mensen dit te zien krijgen.

Je kunt hier naar de pagina van mijn actie gaan!!

Eventueel

Eventueel kun je mij ook op een andere manier helpen, dit gaat een stuk minder snel, maar kost jullie niks. Dus mocht je toch willen helpen, maar niet de mogelijkheid hebben om te  doneren kun je dit ook doen. Sowieso help je mij natuurlijk al een stuk door dit artikel/ mijn actie te delen. Maar ook kun je tijdens je toekomstige bezoeken op de advertenties klikken aan de zijkant van mijn blog. Daar krijg ik namelijk ook voor betaald. Let wel op; dit geldt niet voor de advertenties van Bol, daarvoor krijg ik alleen betaald als iemand iets koopt na het klikken op de bol advertentie op mijn blog.
Dit klikken op de advertenties levert maar een paar cent per keer op, dus erg hard schiet het niet op, maar alle inkomsten die ik via mijn blog binnen haal gaan ook naar de aanschaf van een koopwoning.

Nogmaals, ik zou dit nooit vragen als ik het zelf kon oplossen, maar dit lukt mij gewoon niet. Ik wil mijn nachtrust terug dus ik vraag jullie hulp! Want ik kan dit niet alleen. En er is haast bij om hier weg te komen. Want mijn energie raakt echt op. Normaal schrijf ik hier nooit over op mijn blog omdat ik er niet van hou om me te focussen op het negatieve. Daarom hebben jullie in mijn diaries er ook nooit iets over gelezen. Dat blijft ook zo. Mochten jullie af en toe een update willen van over hoe het nu met mij en met de actie gaan, laat dat dan hieronder weten, dan schrijf ik die over een tijdje.

In elk geval bedankt voor het lezen van mijn artikel en het zou echt mega tof zijn als jullie dit zoveel mogelijk willen delen. Alvast heel erg bedankt voor degenen die mij willen helpen! I love you guys! Xxx
Uiteraard gaan alle donaties ook echt naar de aanschaf van een huis, deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *