Ik ben jarig!

Ik ben jarig! Vorige week konden jullie lezen waarom geld wél gelukkig maakt. En vandaag vertel ik jullie of ik op zie tegen mijn verjaardag of niet.

Ik ben jarig

Ik ben jarig!

Ik ben jarig! Vandaag op 18 oktober ben ik jarig. Mijn laatste jaar als twintiger breekt nu aan, want volgend jaar word ik alweer 30. De tijd gaat echt zo snel! Als jullie dit lezen ben ik al officieel 29, want ik ben geboren om 10 voor 6 in de ochtend.

Dit afgelopen jaar gebeurde er veel mooie dingen. Ik kreeg eindelijk weer een baan. Deze blog begon een stuk meer lezers te krijgen, ook omdat ik veel meer ben gaan bloggen. En ik verkocht van alles waar ik niks meer mee deed, waardoor ik weer wat extra geld verdiende. Ook gaf ik mijn interieur een make over naar tropische beach stijl, waar ik helemaal gelukkig mee ben. En zo gebeurde er nog veel meer. Te veel om alles op te noemen. Maar dit vond ik zelf toch wel de hoogtepunten.

Kortom het was weer een mooi jaar. En als je mij nou vraagt of ik er tegenop zie om 30 te worden volgend jaar? Nee, totaal niet. Ik heb er zin in! Je hoort heel vaak dat mensen zeggen ‘oh ik wil geen 30 worden’, maar ik snap daar eerlijk gezegd helemaal niks van. Wat is er mis met dat getalletje? Het is maar een gewoon getal net als alle andere jaren.
En ik ben blij dat ik eindelijk van die twintiger jaren af ben. Ik heb dan toch altijd het idee dat je dan pas echt volledig voor een volwassene wordt aangezien. En juist omdat ik psychisch al zo lang volwassen ben is dat wel erg fijn.

Doelen voor mijn nieuwe levensjaar!

Heb ik nog doelen voor mijn aankomende levensjaar? Ja! Ik ben afgelopen jaar heel druk geweest met alles wat ik van mezelf geleend had terug te zetten financieel. Dat is me ook heel goed gelukt. Wat ik komend jaar graag wil doen is ook eindelijk eens écht gaan sparen. Daar heb ik al een heel plan voor gemaakt met hoeveel ik op welke spaarrekening wil hebben en ik weet dus ook nu al dat dat me gaat lukken. Dankzij het nieuwe jaarcontract van mijn werk! Het is alleen nog even een verrassing op welk bedrag ik precies uit ga komen omdat er ook nog wel wat dingetjes moeten worden aangeschaft helaas (lees: vooral veel kleding en schoenen).

Hoe oud ben jij en wat zijn de hoogtepunten van jouw huidige levensjaar? In een later artikel zal ik jullie vertellen wat ik vandaag gedaan heb en natuurlijk ook wat ik gekregen heb.

2 thoughts on “Ik ben jarig!

  1. Nog van harte gefeliciteerd!
    Ik ben 27 jaar en tijdens mijn verjaardag deze zomer mocht ik met het muziekkorps waar ik lid van ben, optreden in het Roda JC Stadion bij het Wereld Muziek Concours. Die dag kregen we mooie punten voor onze show en de dag erna deden we de marsparade ( een ander onderdeel) en daarmee werden we kampioen! Dus dat is wel een hoogtepunt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *