I love mijn advent kalender – MyA week 21

I love mijn advent kalender – MyA week 21. Vorige week konden jullie zien dat ik probeerde om niet ziek te worden, wat denk ik gelukt is (even afkloppen nog!). En deze week ben ik helemaal in love met mijn zelf gemaakte advent kalender.

I love mijn advent kalender - MyA week 21

I love mijn advent kalender – MyA week 21

I love mijn advent kalender – MyA week 21. Deze week merk ik elke dag weer hoe blij ik ben met mijn zelf gemaakte advent kalender. Een paar jaar terug begon ik hiermee en ik ben er elk jaar weer super blij mee. Altijd even hard werken om hem te vullen eind van het jaar/ begin van het nieuwe jaar maar in december ben ik dan extra blij!

Maandag 4 december

I love mijn advent kalender - MyA week 21Vandaag ging ik dus aan de slag om mijn kerstkaarten te schrijven! Alleen deed ik ze nog niet op de post. Want er ontbraken nog wat postcodes van mensen die verhuisd zijn.

I love mijn advent kalender - MyA week 21Wel haalde ik weer even lekker kibbeling! Dat moet ik echt wat vaker doen in de winter! Hoewel ik het wel altijd erg duur vind. 3 euro voor zo’n klein beetje.

Dinsdag 5 december

I love mijn advent kalender - MyA week 21Ook dit deed ik vandaag niet, want ik wacht op het juiste moment zodat ik het gelijk kan combineren met een aanbieding van de cadeaukalender app die ik aantrekkelijk vind. Anders ben ik een dief van mijn eigen portemonnee toch!

Woensdag 6 december

I love mijn advent kalender - MyA week 21Yes zo is december weer iets minder duur, want oliebollengeld voor oud en nieuw heb ik nu dus al gewoon liggen. Ideaal!

I love mijn advent kalender - MyA week 21Ook bezochten we weer een tuincentrum omdat ik nog een grote sneeuwdeken wilde hebben. Want mijn dressoir is groter dan de vorige, dus de oude paste niet. Eerst had ik 2 delen naast elkaar liggen maar dat zag er zó lelijk uit!

I love mijn advent kalender - MyA week 21En daar stond een oliebollenkraam voor de deur, lekker!! Omdat de kraam bijna ging sluiten kregen we 2 oliebollen per persoon ipv 1, lekker! Gratis oliebollen zijn altijd goed, zonde om eten weg te gooien!

Donderdag 7 december

I love mijn advent kalender - MyA week 21Vandaag even niet, want ik kwam niet bij de supermarkt, maar ze staan erbij op mijn boodschappenlijstje en ik stopte het geld alvast bij het boodschappengeld.

Vrijdag 8 december

I love mijn advent kalender - MyA week 21Dat deed ik gelijk! 1 cadeau was al ingepakt. En de rest pakte ik in en legde ik gelijk onder de boom. Zo gezellig!

I love mijn advent kalender - MyA week 21Alleen de witte cadeaus zijn echt. De rest is nep. Dan lijkt het lekker veel!

I love mijn advent kalender - MyA week 21Ook trok ik het winnende lootje van de winactie op mijn blog. Ik schreef de voornamen op van de mensen die mee deden, even schudden en eentje pakken! Het werd Merel. Nogmaals gefeliciteerd Merel!

Zaterdag 9 december

I love mijn advent kalender - MyA week 21Jeeej! Altijd leuk dit!

I love mijn advent kalender - MyA week 21Ook bracht ik het pakketje voor de winnares van de winactie weg na mijn werk. Scheelt weer een grote doos in de woonkamer! Opgeruimd staat netjes!

Zondag 10 december

I love mijn advent kalender - MyA week 21Jeeej weer 5 euro! Kerstcadeaus shoppen hoeft niet, want ik heb alles al in huis! En gelukkig maar, want het is super lelijk weer!

I love mijn advent kalender - MyA week 21Ik ging in de keuken aan de slag met iets… wat dat was zien jullie later deze week terug in een artikel.

I love mijn advent kalender - MyA week 21Ook maakte ik mijn restje bami op die ik gisteren na lange tijd weer eens bestelde. Heerlijk! Ik had er 1 stokje saté bij en koe lo kai (gepaneerde kipballetjes).

Hoe was jullie week? Wat vinden jullie van de sneeuw? Van mij mag het snel weer weg zijn! Het geeft zoveel troep en gevaarlijke situaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *