Hoeveel ik verdien met mijn blog

Hoeveel ik verdien met mijn blog. Vorige week konden jullie lezen hoe ik denk over de zomertijd en/ of wintertijd afschaffen. Deze week vertel ik jullie hoeveel ik momenteel verdien met mijn blog.

Hoeveel ik verdien met mijn blog

Hoeveel ik verdien met mijn blog

Hoeveel ik verdien met mijn blog kunnen jullie vandaag lezen. Soms denken mensen namelijk dat je onwijs veel verdient als je een blog hebt. Maar het tegendeel is waar. Want het enige waar ik geld mee verdien op mijn blog is de advertentieblokken. En dan niet eens die blokken van bol, maar de overige. Met die van bol verdien ik alleen maar geld als mensen via mij op de site van bol komen en dán iets kopen. Als ze er alleen op klikken verdien ik daar helemaal niks aan.

In tegenstelling tot de andere advertentieblokken. Als je daar op klik dan verdien ik er wel iets aan. Maar als nog is dit niet echt veel. Wel verdien ik met die advertentieblokken niet alleen maar als erop geklikt wordt, maar het telt ook mee hoeveel mijn pagina bezocht wordt en hoe vaak de advertentieblokken dus gezien worden. Zo kun je zien dat ik in oktober maar 36 cent verdient heb. En deze maand is natuurlijk pas net begonnen, dus daar kan ik nog niks over zeggen hoeveel dat gaat worden.

Omdat er altijd veel vragen zijn over hoeveel een blogger nou verdient besloot ik om er een artikel over te schrijven. Wel verschilt dit heel erg per blogger. Omdat het ook met je bezoekers aantal te maken heeft. Waardoor een blogger met mega veel bezoekers er wel weer een heel stuk meer mee kan verdienen. En bloggers verdienen hun échte geld met betaalde samenwerkingen.

Wat ik tot nu toe in totaal verdient heb


Dit is wat ik in totaal verdient heb via advertenties. Hier zitten ook nog verdiensten bij van een oud youtube kanaal die niet meer bestaat. Ze betalen uit zodra je 70 euro in je account hebt, dus ik ga de goede kant op. Omdat ik héél graag weg wil waar ik nu woon en wel zo snel mogelijk, wil ik alles wat ik met mijn blog verdien weg sparen om een huis te kunnen kopen. Dus hopelijk bereik ik snel de grens van mijn eerste 70 euro!

Wat zou jij graag willen weten over bloggers en hoe zij hun geld verdienen? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *