Hoe zou ik geheten hebben als

Hoe zou ik geheten hebben als ik een jongen geweest was. Dat vertel ik jullie vandaag. Vorige week konden jullie lezen hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Deze week dus hoe ik geheten zou hebben als ik een jongen geweest zou zijn.

Hoe zou ik geheten hebben als

Hoe zou ik geheten hebben als

Hoe zou ik geheten hebben als ik een jongen geweest was. Nou dat zocht ik uit voor jullie! Ik vroeg het mijn moeder en ik moest er lang op wachten omdat ze wist dat ze het ooit ergens opgeschreven had. Maar ze wist niet meer waar. En onlangs kwam ze het tegen dus had ik weer materiaal om een artikel over te schrijven.

Ook liet ze weten welke 2 meisjesnamen ze hadden uitgekozen. De eerste is natuurlijk gewoon mijn naam, maar ook leuk om te weten dat ik Jessica geheten zou hebben als ik een oudere zus gehad had. Of dat mijn jongere zusje, als ik die gehad zou hebben, Jessica zou heten.

Voor een jongen stond Bert op de eerste plaats. Martin op de tweede plaats. Ik moet wel zeggen dat ik echt onwijs blij ben dat ik dus geen jongen ben! Want zelf vind ik die namen dus echt vreselijk. Echt zo’n boeren Hollandse naam.

Zelf hou ik van apartere namen. Makkelijk uit te spreken en niet te lang, maar wel net even met een buitenlands tintje. Zeg maar gerust met een Spaans tintje. Dus als ik zelf ooit de keuze gemaakt zou moeten hebben was het een latin achtige naam geworden. Maar ook weer niet zoiets standaards.

Weten jullie hoe je geheten zou hebben als je een jongen geweest zou zijn? En vind je dat een mooie naam? Ben jij ook tevreden over jouw eigen naam, of had je toch liever een andere naam gehad? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *