Hoe leuk is Serena’s stijlgids?

Hoe leuk is Serena’s stijlgids? Vorige week konden jullie lezen dat ik vanaf deze week… weer een aantal veranderingen doorvoer op mijn blog. Heb je dat gemist? Check dan het artikel nog eventjes! Dan weet je precies wat je de komende tijd kunt gaan verwachten.

Hoe leuk is Serena’s stijlgids?

Hoe leuk is Serena’s stijlgids? Dat was iets wat ik me af vroeg van tevoren. Ik had dit boek al een tijdje liggen maar er nog niks mee gedaan. Shame on me! Dus ik begon met lezen!

Hoe leuk is Serena's stijlgids?

Al een tijdje had ik Serena’s stijlgids liggen, maar nog steeds niet gelezen.
Toen ik vorig weekend in Serena’s goodiebag ook weer haar stijlgids kreeg, vond ik dat een teken dat ik er snel in moest beginnen. Dus dat deed ik dan ook!

Ik wist van tevoren niet goed wat ik ervan moest verwachten en had het vooroordeel dat het niet echt mijn soort boek zou zijn. Geen idee waarom, dat was gewoon een gevoel. Verder nergens op gebaseerd.

Het begon met een groot beauty hoofdstuk, na de inleiding. Nu heb ik zelf stiekem niks met beauty. Ik heb gewoon geen geduld voor dat soort dingen en vind het zonde van mijn tijd dat optutten. Maar toch besloot ik dat gedeelte gewoon te gaan lezen en guess what? Ik vond het nog leuk ook! Dat is pas knap! Iemand die niks met beauty heeft t├│ch weten te boeien met je verhaal.

Verder had je ook nog onderwerpen zoals fashion, interieur en travel wat ik allemaal wel weer erg leuk vind. Dat is echt iets waar mijn interesse veel meer naar uit gaat.

Als ik echt 1 onderwerp zou moeten kiezen die ik het leukste vond is dat uiteraard Travel! Want ik wil dol graag meer van de wereld ontdekken/ zien.

Handige tips en DIY’s

Hoe leuk is Serena's stijlgids?
Maar een van de handigste tips in het boek vond ik deze van de foto hier boven. 1 jurkje op 4 verschillende manieren stylen. Super handig, ik heb het zelf meteen uitgeprobeerd. Zo leuk! Nu kan ik mijn (zomer) kleding ineens gewoon vaker dragen, ideaal! Want dat blijf ik toch altijd de leukste kleding vinden.

Verder stonden er ook nog diverse DIY’s in het boek, wat erg leuk is om bijvoorbeeld met vriendinnen te doen. Of gewoon lekker zelf als je dat fijner vindt. Dus ik vind het zeker de moeite waard om Serena’s stijlgids te lezen! Je kunt er veel tips en leuke dingen uit halen.

Hebben jullie Serena’s stijlgids al gelezen? Wat vonden jullie het leukste? Zo niet, zouden jullie hem nog graag willen lezen? Hou dan mijn blog in de gaten… ­čśë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *