Het is bijna kerst – MyA week 23

Het is bijna kerst – MyA week 23. Vorige week konden jullie zien dat ik weer flink wat enveloppen open maakte van mijn advent kalender. Deze week zijn dat alweer de laatste enveloppen, want het is bijna kerst! Sterker nog. Als jullie dit lezen dan is het alweer 2e kerstdag.

Het is bijna kerst - MyA week 23

Het is bijna kerst – MyA week 23

Het is bijna kerst – MyA week 23. De tijd gaat nu zó snel! Dit haar heeft echt nog maar een paar dagen te gaan en dan zitten we alweer in 2018! Maar laten we eerst nog even terug blikken op afgelopen week. De week voor de kerst en kerstavond!

Maandag 18 december

Het is bijna kerst - MyA week 23Yes, dat gaat lekker!

Het is bijna kerst - MyA week 23Het werd ook wel weer eens tijd voor een nieuwe tekst in mijn lightbox! En omdat het bijna kerst is werd het tijd voor een leuke feestdagen tekst. Natuurlijk wel in het Spaans! Want Nederlands hoor en lees je al elke dag.

Dinsdag 19 december

Het is bijna kerst - MyA week 23En hop, weer wat moneyz erbij! Normaal probeer ik altijd om zoveel mogelijk briefjes geld in de enveloppen te doen. Want muntjes maken de enveloppen altijd zo zwaar, maar vorig jaar wilde dat niet zo lukken. Zeg maar een gebrek aan briefjes van 5. Dus dan toch maar muntjes!

Het is bijna kerst - MyA week 23Vandaag kreeg ik ook éindelijk mijn eerste kerstkaart via de post (ik had er al 2 ontvangen die me rechtstreeks gegeven waren). Dus helemaal blij mee!

Woensdag 20 december

Het is bijna kerst - MyA week 23Heerlijk om ook even wat geniet momentjes in de kalender te verwerken! Helemaal omdat het in december bij mij op het werk altijd het drukste moment van het jaar is.

Het is bijna kerst - MyA week 23Dit vind ik altijd zó jammer he. Ik kwam ook dit jaar op het werk weer zoveel lege enveloppen tegen. Gewoon omdat mensen ze niet dicht plakken, maar de flap naar binnen vouwen. Maar bedenk eens wat er met zo’n kaart gebeurt.. je gooit hem in de brievenbus, maar dan! Andere mensen gooien er kaarten bij, dus je kaart wordt onder andere post bedolven. Daarna wordt de bus geleegd, daar hangen ze een zak onder en dan valt alle post tegelijk in de zak.

Vervolgens wordt het weer uit de zak gegooit, weer ergens anders in. Zoveel momenten dus waarop een andere kaart in jouw enveloppe kan blijven hangen. Of waardoor je enveloppe kan gaan scheuren omdat hij niet dicht zit. So please don’t do that!! Plak die enveloppen nou gewoon lekker dicht en wrijf het plakband ff goed vast. Kleine moeite! Zo hoeven mensen ook geen lege enveloppen te ontvangen van je! Want ja die lege enveloppen worden gewoon bezorgd, met excuus kaartje (als het goed is). Maar als ik er een zou ontvangen zou ik no way weten van wie het is, want ik ben geen handschrift expert!

Donderdag 21 december

Het is bijna kerst - MyA week 23En hop weer 5 euro erbij! Alleen van de dag genieten wilde niet echt lukken helaas.

Het is bijna kerst - MyA week 23Wat een dag! Eerst krijgen we te horen op het werk dat er geen broodje kroket meer vanaf kan voor ons tijdens de feestdagen. Waar we allemaal best boos om waren, want wat kost nou een fucking broodje kroket! Vervolgens ging mijn keukenlamp stuk dus zat ik in het donker omdat ik geen passende lamp op voorraad had. Daarna kreeg ik te horen dat mijn vermiste pakketje bij de Bruna zou moeten liggen, maar daar lag niks. En het bedrijf deed er geen flikker aan en behandelde me ook nog eens enorm onbeschoft. Echt, wat een kutdag!

Vrijdag 22 december

Het is bijna kerst - MyA week 23En weer lekker nog even 5 euro erbij! Helemaal leuk!

Het is bijna kerst - MyA week 23In de avond keek ik de finale van Expeditie Robinson terug. Zo spannend! Maar wel lekker met een bord macaroni! En het was payday! Dus daar werd ik ook erg blij van, want in November heb ik ook al heel veel overgewerkt. Dus mijn salaris was extra leuk. Ik kan nu al niet wachten tot januari!! Dan wordt het nog veel leuker!

Zaterdag 23 december

Het is bijna kerst - MyA week 23En bam! 10 euro erbij. Vorig jaar gebruikte ik hem ook al niet voor de bios, en dit jaar weer niet. Dus dit is een van de briefjes die ik ga vervangen voor een andere.

Zondag 24 december

Het is bijna kerst - MyA week 23En dit was alweer de laatste enveloppe! Ik vind het altijd zo jammer als het weer afgelopen is! Het maakt deze maand altijd extra leuk vind ik. Ik haal toch altijd wel weer 50 euro in totaal uit alle enveloppen bij elkaar wat ik dan dus weg kan sparen ergens voor. Deze keer was het meeneem geld voor de vakantie in oktober aankomend jaar.

Het is bijna kerst - MyA week 23Dus ik besloot om gelijk aan de slag te gaan met mijn kalender voor volgend jaar. Ik heb 1 briefje vervangen waarop ik gekrast had. En ik heb het bios briefje vervangen voor een andere. En dan is het een kwestie van vullen maar! Helaas kon ik niet gelijk alle enveloppen vullen, maar wel het grootste deel. Dus de rest komt stukje bij beetje in de komende maanden. Alles wat gevuld is plak ik dan ook gelijk dicht waardoor ik volgend jaar niet meer weet wat in welke enveloppe zit. Zo blijft het leuk!

Het is bijna kerst - MyA week 23Ook begon ik in een nieuw boek. Dit is het laatste boek van Ton die ik heb liggen om nog te lezen, dus ik begon er snel in omdat ik vermoed dat ik op eerste kerstdag weer een paar boeken krijg! De pakjes liggen al onder de boom! Stiekem ga ik dan altijd even voelen of ik kan raden wat erin zit.
Deze avond deed ik verder niks meer. Behalve gewoon lekker tv kijken.

Ik wens iedereen bij deze hele fijne feestdagen!! Wie voelt er nog meer altijd aan de cadeautjes om te raden wat erin zit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *