Happy Love Life, Mascha

Happy Love life, Mascha. Vorige week schreef ik 7x waar ik trots op ben en deze week schrijf ik over het boek van Mascha Feoktistova. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Happy Love Life, Mascha

Happy Love Life, Mascha

Happy Love Life, Mascha haar tweede boek. Daar schrijf ik vandaag over. Vorig jaar kreeg ik met kerst al het eerste boek van Mascha cadeau, dit jaar haar 2e boek.
Na haar eerste boek was ik namelijk erg benieuwd hoe haar tweede boek zou zijn.

Haar eerste boek vond ik erg lekker weg lezen. Heel fijn die korte hoofdstukjes, echt een boek wat je in 1 dag uit leest. Bij dit boek is het haar wederom gelukt om een boek te schrijven die lekker weg leest. Weer fijne korte hoofdstukken waardoor je snel verder wilt lezen omdat je wilt weten wat er in het volgende hoofdstuk allemaal weer vertelt wordt.

Ook vond ik het erg leuk om te lezen over haar liefdesleven en hoe Mascha tegen de liefde en relaties aan kijkt. En ik moet zeggen; ik ben het er volkomen mee eens! Wanneer je elkaar ook loslaat in de relatie en apart dingen van elkaar doet heb je elkaar tenminste nog eens wat leuks te vertellen wat de ander nog niet weet.

Mocht je ook nieuwsgierig zijn naar Mascha’s boek en nog twijfelen, niet nodig! Het is een erg leuk boek om te lezen. En weer geheel in Mascha stijl gemaakt met mooie foto’s tussendoor van haar en Gregor samen.

Je kunt Happy Love Life o.a. bestellen bij bol.com, dus ik zou zeggen; doen! Dan heb je de komende vakantieperiode in elk geval een leuk niet al te dik boek om mee te nemen op vakantie of naar het strand!

Heb jij Mascha’s boeken gelezen? Zo ja, wat vond je ervan? Laat het weten in de reacties!

One thought on “Happy Love Life, Mascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *