Happy 2017! Wat zijn jouw plannen?

Happy 2017! Wat zijn jouw plannen? Vorige week kon je lezen over mijn kerst, deze week vertel ik over mijn hoogtepunten van 2016 en over mijn plannen voor 2017.

Happy 2017! Wat zijn jouw plannen?


Happy 2017! Wat zijn jouw plannen?

Happy 2017! Wat zijn jouw plannen? Mijn plannen voor 2016 waren:

Een macbook kopen, eindelijk weer op vakantie naar Gran Canaria na 3 jaar niet op vakantie geweest te zijn. Meer me-time, meer lezen, genieten van de kleine dingen en geld sparen.

Eigenlijk is bijna alles wel gelukt behalve geld sparen. Ik heb wel gespaard, maar dat was voornamelijk voor de vakantie dus dat is ook alweer uitgegeven.

De vakantie was heerlijk, al was het wel erg jammer dat ik zo ziek werd. Daardoor heb ik niet volop kunnen genieten en ontspannen en voelt het alsof het al een jaar geleden is dat ik op vakantie was. Terwijl ik pas in september geweest ben.

Mijn macbook kopen is ook gelukt en daar ben ik nog elke dag mega blij mee. Ook is het me gelukt om meer tijd voor mezelf in te plannen en om meer te lezen. Ook ben ik meer gaan genieten van de kleine dingen en daar ga ik in 2017 zeker mee door!

Mijn plannen voor 2017:

Happy 2017! Wat zijn jouw plannen?
Mezelf af en toe eens trakteren op iets leuks of iets lekkers, want ik ontzeg mezelf nog weleens wat. Ik ga deze maand naar de vakantiebeurs en ook naar de concerttour ‘a midwinters tale’ van Pia Douwes, waar ik allebei onwijs veel zin in heb!

Opletten dat ik voldoende me-time neem en voldoende kan ontspannen. Ook wil ik graag meer gaan reizen, wat waarschijnlijk wel binnen Nederland zal zijn omdat ik geen vakantiebudget heb dit jaar.

Dat brengt mij bij mijn volgende doel: stukje bij beetje mijn woonkamerstijl veranderen van landelijk naar beachlook, dus een nieuwe bank en 2 bijpassende fauteuils kopen (mijn bank was nl een giga miskoop) en als mijn budget het toe laat ook nog een bijzettafeltje. Ik heb namelijk al een hele leuke gezien. Verder hoort daarbij; muur in de woonkamer verven! Die is nu nog wit, maar die krijgt een nieuwe kleur. Uiteraard passend bij mijn nieuwe stijl.

Wat zijn jouw plannen voor 2017? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *