Ik groei uit m’n huis!

Ik groei uit m’n huis. Al 4 jaar woon ik nu in mijn huidige huis en ik merk steeds meer dat ik eruit groei. In het begin was het prima, maar nu ben ik toe aan iets groters.
Vorige week konden jullie lezen wat mijn tips zijn om beter te kunnen slapen. Deze week dus waarom ik uit mijn huis groei.

Ik groei uit m'n huis

Ik groei uit m’n huis

Ik groei uit m’n huis merk ik. Mijn huis bestaat uit een kleine badkamer, voorraadkast, woonkamer met aangrenzende keuken en 2 slaapkamers.
Mijn woonkamer is best ok, maar toch merk ik dat het wat aan de krappe kant wordt. Eigenlijk zou ik heel graag een wat grotere eethoek willen met 4 stoelen ipv de 2 die ik nu heb. Die stoelen wil ik sowieso graag vervangen, maar dat doe ik nu bewust nog niet omdat ik er graag 4 wil en ik dat hier gewoon niet kwijt kan. Ik zou hoogstens een 3e stoel in mijn slaapkamer kunnen zetten bij mijn bureau, maar waar laat ik stoel 4 dan?

Mijn slaapkamer op zich is prima, maar toch is het krap als ik langs mijn voeteneinde loop. En eigenlijk zou ik wel graag een groter bed willen, maar dan past mijn prullenbak er niet meer naast. Dus die moet dan ergens anders (geen wereldramp, gewoon even wennen). Verder staat er ook altijd een wasrek in mijn kamer, want ja ik moet de was ergens op kwijt! Maar een beetje ongezellig is het wel.

Dan gaan we naar de 2e slaapkamer. Die heb ik tot kastenkamer gemaakt, waar ik echt enorm blij mee ben. Ook heb ik daar wasrek nummer 2 staan omdat 1 gewoon niet genoeg is. Maar dat betekend dus wel dat ik nergens in huis een logeerbed kwijt kan. Terwijl ik dat eigenlijk wel heel graag zou willen. Mijn huidige bed zou ik dan als logeerbed gebruiken omdat ik zelf toch graag een nieuwe wil. Aangezien ik nu gewoon een houten bakje heb om het maar zo te noemen en ik wil graag een boxspring die net iets groter is dan wat ik nu heb.

Ook de badkamer is wat krap. Nou kom ik daar alleen om te douchen, tanden te poetsen en m’n was te doen, dus echt een ramp is het niet, maar sommige dingen kan ik nu niet kwijt omdat het te krap is, dus die staan nu in de voorraadkast waardoor die ook weer nét te krap is.

Ik ben toe aan verhuizen

Ook wil ik al een tijdje graag een hometrainer hebben, maar waar de piep moet ik die laten? Hij past gewoon echt nergens in huis zonder dat hij in de weg staat.

Dat zijn allemaal van die kleine dingetjes waaraan ik merk dat ik uit mijn huis gegroeid ben. En dat is niet erg, want ik was er toch al enorm aan toe om te verhuizen, maar nu des te meer!
Verder ben ik natuurlijk wel heel dankbaar voor wat ik nu heb en dát ik gewoon iets moois heb. Maar ik ga er zeker iets nóg mooiers voor terug krijgen!

Wanneer er meer bekend is over wanneer ik ga verhuizen ga ik daar uiteraard ook artikelen over schrijven voor jullie. Maar voorlopig moet er eerst nog flink gespaard worden.

Zit jij naar je zin in je huidige woning of zou je ook graag willen verhuizen? En waarom?

6 thoughts on “Ik groei uit m’n huis!

 1. Moest wel even lachen om ” waar de piep moet ik die laten” 😉
  Ik woon samen met mijn vriend in een redelijk groot appartement en voor nu is dat prima, maar ik zou op den duur graag een huisje met tuin willen. Dat is ook makkelijker als we een huisdier willen, want nu is dat wat sneu voor zo’n beestje om
  3- hoog in een appartementje opgesloten te zitten.

  1. haha ja zo stom als je echt niet weet waar je iets zou moeten neerzetten zonder dat het in de weg staat!
   Leuk! Ja dat is dan zeker wel fijn, ik vind het ook altijd zo zielig voor dieren als ze in zo’n kleine omgeving moeten leven. Maar wel top dat je in een redelijk ruim appartement woont, dan heb je het beter gedaan dan ik 😉 haha

  1. Dat klinkt heerlijk! Ja ik vind het vooral lastig dat ik nu nog niet kan verhuizen, maar eerst nog flink moet sparen. En dan dus niet kan inschatten hoe lang het nog gaat duren. Als je nou weet het duurt nog een jaar, dan kun je tenminste gaan aftellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *