Griepgolf en omgekeerde wereld

Griepgolf en omgekeerde wereld. In mijn vorige artikel konden jullie lezen over Puur Geluk en in dit artikel gaat het over de griepgolf die al zo lang heerst. En over dat het voor mij de omgekeerde wereld was deze week… Wat ik bedoel? Dat lees je verderop!

Griepgolf en omgekeerde wereld

Griepgolf en omgekeerde wereld

Griepgolf en omgekeerde wereld. De griepgolf die nu in Nederland heerst is er al sinds november en heeft nog nooit zo lang geduurd volgens mij! Om me heen is iedereen al wel een keer ziek geweest en sommigen zelfs al voor de tweede keer. Wat mij betreft mag die vervelende griepgolf heel snel vertrekken!
Ook ik ben half november al verkouden geweest en vorige week werd ik getrakteerd op weer ziek worden! Verkouden en koorts erbij. Yippie! NOT!

Omdat ik niet mega ziek was als in dat ik geen stap kon verzetten ging ik dinsdag gewoon naar mijn werk. En ook omdat ik het mij gewoon niet kan veroorloven om mezelf ziek te melden, want ik hoef maar 5 euro minder salaris te krijgen of ik kan mijn rekeningen niet meer betalen. Dus ziek melden is geen optie.
Gelukkig hoefde ik maar 3 uurtjes te werken dus dat was wel te doen. Een collega zei al tegen me: Ben je ook verkouden? Lekker he? Waarop ik zei: Ja, heerlijk, ik geniet ervan! (uiteraard op sarcastische toon).

En ineens werd ik woensdag gebeld door mijn werkgever dat ik donderdag niet hoefde te komen werken want dat er erg weinig werk binnen zou komen en ik had blijkbaar nog overuren staan (ik dacht dat het een paar minuten waren, maar dat bleken een paar uur te zijn), dus ik mocht donderdag thuis blijven.
Normaal zou ik ertegen protesteren, maar op dit moment was het wel echt de perfecte timing! En volledig omgekeerde wereld natuurlijk. Ziek zijn en dan door je werkgever gebeld worden dat je niet hoeft te komen werken de volgende dag.

Zo kon ik dus heerlijk in bed blijven en inmiddels gaat het gelukkig alweer een stukje beter met me en ik verwacht dit aankomende weekend wel weer helemaal beter te zijn. Blij toe, want normaal ben ik dus echt nooit zo vaak ziek.

Zijn jullie ook al ziek geweest sinds november? En was dat 1x of vaker? Voor iedereen die ziek is: beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *