Gran Canaria part 1

Gran Canaria part 1. In deze serie gaan jullie sfeerbeeld video’s zien die ik op Youtube geplaatst heb. Te beginnen met de video’s over Gran Canaria. Een keer per 3 weken komt er een nieuwe video online en vandaag kunnen jullie de eerste video bekijken.

Gran Canaria part 1

Gran Canaria part 1 is de eerste video die online komt over Gran Canaria. Ik heb tijdens mijn vakantie meerdere beelden gefilmd en hiervan meerdere sfeerbeeld video’s gemaakt. En die wil ik graag met jullie delen. Want soms zeggen video’s zoveel meer dan foto’s.

In deze video kunnen jullie zien dat we vertrekken vanaf Schiphol en aankomen op Gran Canaria in Las Palmas. Vervolgens werden we met een bus naar Playa del Inglés gebracht waar we op diverse locaties 1 voor 1 mensen bij hun hotels of appartement afzetten.

Daarna checkten wij in bij ons hotel en vertrokken we gelijk naar winkelcentrum Bellavista in San Fernando. Daar gaan wij namelijk altijd gelijk de eerste dag heen om te shoppen, dan hebben we dat winkelcentrum gehad én na afloop van het shoppen nemen we dan gelijk boodschappen mee bij (naar ik weet) de grootste Hiperdino (supermarkt) in de buurt.

Deze supermarkt is echt mega groot en je hebt er mega veel keuze. Wij nemen daar dan gelijk altijd wat snacks mee, maar natuurlijk ook water en ander drinken. Ook kopen we meestal wel iets kleins om te eten zoals afgelopen keer kleine croissants en cakejes. Wanneer we dan bijvoorbeeld naar het strand gaan of een excursie hebben dan nemen we dit mee zodat we altijd iets te eten kunnen pakken als we echt enorme trek krijgen maar nog niet gaan lunchen (of wellicht gewoon lang moeten wachten op onze lunch).

Qua water nemen wij altijd van die grote 5 liter flessen mee, gewoon omdat dat in verhouding een stuk goedkoper is. Deze passen natuurlijk niet in ons kleine koelkastje, maar als we koud water willen vullen we kleinere flesjes die wel in de koelkast passen.

De eerste 2 minuten van de video zie je alleen maar vliegtuigbeelden, misschien was dat iets te veel, maar ik geniet altijd zo van dat uitzicht! Vooral wanneer we bijna landen.

Waar wil jij graag nog eens naar toe op vakantie? Laat het weten in de reacties en abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om niks te missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *