Gekregen voor mijn verjaardag

Gekregen voor mijn verjaardag. Vorige week konden jullie lezen wat mijn favoriete thee is. Deze week vertel ik jullie hoe mijn verjaardag was en wat ik gekregen heb.

Gekregen voor mijn verjaardag

Gekregen voor mijn verjaardag

Dit heb ik allemaal gekregen voor mijn verjaardag. Deze leuke kaarten ontving ik de dag voor mijn verjaardag en op mijn verjaardag zelf. Zoals je ziet kreeg ik zelfs 1 Spaanse kaart! Die had mijn moeder voor me gekocht op Tenerife. Dus jullie raden al welke kaart ik de leukste vind!

Qua cadeaus heb ik een brievenweegschaal gekregen die tot en met 5 kilo kan wegen. Die wilde ik al heel lang, maar ik kocht hem steeds niet. En nu hoeft dat ook niet meer! Verder heb ik van iedereen gewoon geld gekregen. Want dat vraag ik altijd aan iedereen zodat ik dan wat sneller kan sparen.

In de ochtend kwamen mijn moeder en oma gezellig langs en aten we de taart die jullie eergisteren al konden zien in mijn photodiary. We lunchten lekker met een broodje kroket en begin van de middag ging mijn oma weer naar huis.

Eind van de middag gingen mijn moeder en ik richting Utrecht, want we gingen naar de musical ‘On your feet’. Wat ik van deze musical vond konden jullie al lezen in mijn artikel van gisteren. 

Kort om; ik heb echt een top verjaardag gehad! Afgelopen zaterdag kwam er ook nog wat familie langs en dat was ook super gezellig. Dan nog 1x te gaan en dat is zaterdag 4 november. Dan komen er nog vrienden van mij, die konden niet eerder. Maar des te leuker dat ze als nog komen!

Wat vraag jij altijd als cadeau voor je verjaardag? Of vier je het nooit? En wat doe je op de dag zelf? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *