Gedachtenspinsels

Gedachtenspinsels. Vorige week konden jullie lezen over A Midwinter’s Tale concert van Pia Douwes en deze week deel ik mijn gedachtenspinsels met jullie.

Gedachtenspinsels

Gedachtenspinsels

Gedachtenspinsels, we hebben ze allemaal wel eens. Deze week had ik er verdomd veel en ik dacht, ik deel ze gewoon met jullie!

Heel langzaam aan ben ik mijn interieur stijl aan het omgooien naar Beach look. Afgelopen week vond ik dit leuke bijzettafeltje die ik prima bij deze nieuwe stijl vind passen. Dus ik nam hem 2x mee! Een keer om voor het lelijke dradenspektakel naast mijn tv te zetten en 1x om naast mijn dressoir te zetten. En daar kwam mijn mini palmboom op! Ik ben er helemaal blij mee!

Ook ging mijn rolgordijn stuk voor de tweede keer. De hele veer was krom, dus blijkbaar is hij gewoon te zwaar (hij kwam van het plafond tot op de grond). Daarom ging ik terug naar de winkel en bestelde (met korting) nieuwe (gewone) verduisterende gordijnen.
Ook nam ik gelijk 2 gordijn railsen mee. Later ruilde ik ze weer om omdat ik in gedachte verzonken de verkeerde maat meegenomen had. Weer wat geregeld en uit mijn hoofd!

Ook hield het me al een lange tijd bezig dat ik nog allerlei dingen opgehangen wil hebben en mijn leuke strand wc bril erop wil hebben in plaats van die saaie witte die er nu nog op zit, dus ik appte de klusjesman om te vragen wanneer hij tijd had om alle klusjes te doen.
En aankomende week komt hij al, lekker snel! Dus komende week kan ik alwéér iets van mijn lijstje afstrepen, heerlijk is dat!

Nog meer gedachten!

Ook zag ik nog een hele leuke aanbieding voor een camera die ik graag wil hebben om professionelere video’s te kunnen maken. Nu 45 euro cashback én een workshop voor 25 euro ipv 225 als je de voucher erbij koopt. Dus ik heb me helemaal wild zitten rekenen of ik hem nu kon kopen, maar nee 🙁

Als ik hem nu zou kopen dan zou ik andere dingen niet kunnen betalen die ook betaald moeten worden, dus dat is geen slim plan. Dus ik heb het maar heel verstandig niet gedaan. Al baalde ik er wel enorm van omdat ik hem zo graag wil hebben zodat ik er alvast mee kan gaan oefenen. Maar dat moet dus nog even terug de wachtkamer in.

Ook houdt het me zo erg bezig dat ik niet gelukkig wordt van mijn huidige baan. En gelukkig is het maar een paar uurtjes per week, dus dat hou ik nog wel vol. Maar toch ging ik een spinnenweb maken met dingen die ik leuk vind om te doen en dingen waar ik eventueel iets mee wil gaan doen qua werk. Dit om op ideeën te komen wat ik voor mezelf kan gaan doen qua werk. Want 1 ding staat vast, en dat is dat ik voor mezelf wil gaan werken! Het liefst doe ik iets met schrijven omdat ik daar zoveel van hou, maar ik vind het ook erg leuk om video’s te maken. Dat zijn 2 dingen waar ik toch steeds weer op terug kom!

Door al deze gedachten vergat ik spontaan dat ik nog geen artikel voor deze week geschreven had. Dus schrijf ik hem nu gewoon als nog! Soms kan je compleet het nu vergeten, alleen omdat je zo in gedachten zit, toch best maf.

Wat hield jou bezig afgelopen week? Heb je nog leuke plannen voor het weekend? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *