Fotocadeau

Fotocadeau. Vorige week kon je mijn tips lezen over Arnhem en Aalten en deze week vertel ik jullie over de webshop fotocadeau.

Fotocadeau


Fotocadeau

Dit artikel is in samenwerking met fotocadeau.nl Ik heb iets mogen uitzoeken in de webshop wat ik gratis thuis gestuurd heb gekregen, maar verder is dit artikel geheel mijn persoonlijke mening.

Aangezien ik de laatste tijd weer helemaal fan ben van legpuzzels besloot ik een fotopuzzel te bestellen. De grootste die ik kon bestellen was er eentje van 97 stukjes. Wat aan de kleine kant als je 500 tot 1000 stukjes gewend bent. Maar wel erg leuk om je eigen unieke puzzel te kunnen bestellen.

Fotocadeau
De puzzel werd bezorgd in dit doosje, zie de bovenste foto van dit artikel om te zien hoe het doosje er uit zag. Een beetje saai vind ik, ik zou het een stuk leuker vinden als ze bijvoorbeeld deze print van je puzzel erop sealen. Je print beschadigd dan niet én je maakt de doos gelijk een stuk vrolijker!

Ook vond ik de onderste helft van de doos nogal slap. Ik durf mijn puzzelstukken er niet los in te bewaren omdat ik bang ben dat de doos het dan niet houdt, waardoor ik nu verplicht ben om de plastic zak te bewaren waar de puzzelstukken in geleverd worden. Jammer, want dat gooi ik het liefste weg.

Kwaliteit

Fotocadeau
Dan de puzelstukjes zelf. Deze zijn erg dik vergeleken met normale puzzelstukjes. Dit voelt erg maf aan, maar vind ik wel goed omdat ze dan ook bijna niet kapot te krijgen zijn! Hoe handig als je per ongeluk in je ongeduld er te hard aan trekt als je de puzzel weer uit elkaar haalt voor een volgende keer!

Hierdoor vind ik de puzzelstukjes van erg goede kwaliteit. Wel is het even wennen tijdens het puzzelen omdat de puzzel vrij makkelijk schuift. Wellicht komt dit doordat ik de puzzel gewoon even op de grond gemaakt heb in plaats van op mijn puzzelmat.

Fotocadeau
Dan de foto opdruk op de puzzel. De foto wordt erg mooi weergegeven op de puzzel. Wederom is ook dit van goede kwaliteit. Dus dat is extra leuk puzzelen. Voor wie zich af vraagt waar deze foto gemaakt is: dit is het witte kerkje in Playa del Inglés op Gran Canaria. Een erg mooi gebouw en het was ook nog eens de perfecte dag om deze foto te maken met een stralend blauwe lucht!

Fotocadeau
Ook de stukjes zelf zijn grappig. Bij normale puzzelstukjes heb je vaak 2 uitsteeksels en 2 inhammen in het stukje. Om het maar even zo te omschrijven. Maar hier heb je ook stukjes ertussen zitten met 3 inhammen! Klein detail wat me opviel en wat het puzzelen ook weer een stukje leuker maakt vind ik.

Wel vind ik de puzzel met zijn ruim 47 euro voor maar 97 stukjes aan de prijzige kant. Hierdoor zou ik hem zelf niet snel aanschaffen omdat ik zo’n bedrag er niet voor over heb. Maar wellicht komt dat gewoon omdat ik wat dat betreft vrij zuinig ben. Als je geld genoeg hebt; waarom niet! Want de kwaliteit is wel oprecht erg goed.

En puzzelen is en blijft een leuke en ontspannende bezigheid. Deze puzzel had ik af in ongeveer 20 minuten. Inclusief eerst alle stukjes uitsorteren op rand, randloos en kleur.

Puzzelen jullie vaak en hebben jullie weleens een fotopuzzel besteld? Zo ja, laat het dan hier onder weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *