Favoriete tv series

Favoriete tv series. Vorige week lazen jullie de uitslag van mijn winactie voor een leuk dagje uit. Deze week kunnen jullie lezen wat mijn favoriete (tv) series zijn.

Favoriete tv series

Favoriete tv series

Mijn favoriete tv series, daarover vertel ik jullie vandaag! Want ja, ik kijk nog steeds dagelijks tv. Natuurlijk zullen een deel van deze series bekend zijn omdat ze ook gewoon online te bekijken zijn of gewoon zo populair dat veel mensen hun tv er speciaal voor aanzetten.

Favoriete tv series
Rizzoli en Isles. Hier is ook een serie boeken van. Dus je kunt nog kiezen ook of je liever wilt lezen of kijken. Of gewoon beiden. Hele leuke serie vind ik dit. Vooral de humor tussen Rizzoli en Isles. Deze 2 lossen moordzaken op samen. Rizzoli is detective moordzaken en Isles is de lijkschouwer. Natuurlijk hebben zij nog een team om zich heen, want alleen zouden ze het ook weer niet redden.

Favoriete tv series
De grote verhuizing. Kirstie Allsopp en Phil Spencer helpen mensen aan een huis in deze serie. In elke aflevering gaat Kirstie met mensen (in de UK altijd) op stap met mensen die een huis willen kopen. Ook Phil gaat op pad met mensen die een huis willen kopen. Dir doen ze los van elkaar beiden met andere mensen. Maar tijdens 1 bezoek zijn ze bij de ander ‘op bezoek’. Dus tijdens 1 van die bezoeken gaat Kirstie mee met Phil en zijn klanten en andersom. Ook de humor tussen deze 2 vind ik heerlijk om te zien. En de huizenmarkt is een ander land volgen is ook altijd erg leuk!

Favoriete tv series
Helemaal het einde is ook een programma die ik nog steeds wekelijks volg. Hierin zijn 3 gezinnen vertrokken naar een ander land om daar vanuit het niks een nieuw bestaan op te bouwen. In dit eerste seizoen zijn de gezinnen in Chili terecht gekomen. Hierdoor vind ik het extra leuk omdat Chili een Spaanstalig land is en de gezinnen dus bezig zijn met Spaans leren. Er komt dus ook elke aflevering wel wat Spaans naar voren wat erg leuk is als je zelf ook Spaans aan het leren bent.

Wellicht wat bekender

Favoriete tv series
Dance, dance, dance. Dit is een programma waarin bekende Nederlanders als koppel (en ook tijdens solo dansen) de dansen van hele bekende videoclips na dansen. Wanneer ze naar huis moeten omdat ze als laagste gescoord hebben krijgt het goede doel van hun keuze een mooi geldbedrag.

Favoriete tv series
Expeditie Robinson. Volgens mij heeft dit programma niet veel uitleg nodig. Maar voor de enkeling die er niet bekend mee is, hier de uitleg. Bekende Nederlanders worden in 2 groepen op een onbewoond eiland gezet. Zij mogen niks meenemen behalve de kleding die ze aan hebben en ze krijgen wat ongekookte reist mee in het begin. Eenmaal op het eiland aangekomen maken zij hun eigen slaapplaats en moeten zij zelf eten zoeken en vangen. Ook zijn er diverse proeven waarin ze tegen elkaar strijden en de verliezers gaan dan naar de eilandraad. Daar stem je op iemand uit je eigen team die je weg wilt hebben, dus als je slim bent overleg je van tevoren wie je wilt lozen.

Welke tv programma’s of series zijn jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *