Favoriete snacks

Favoriete snacks. Vorige week konden jullie lezen hoeveel ik verdien met mijn blog. Deze week heb ik het met jullie over mijn favoriete snacks!

Favoriete snacks

Favoriete snacks

Favoriete snacks. Ze zijn o zo lekker, maar ook o zo ongezond. Snacks! Maar toch snacken we allemaal wel eens een keertje, al is het maar om onszelf eens een keer lekker te trakteren.

Natuurlijk is er genoeg keuze tussen gezonde snacks en ongezonde snacks, maar zelf ben ik toch wel meer van de ongezonde snacks. Hoe zit dat met jullie? Pak jij sneller iets gezonds wanneer je wilt snacken of pak je iets ongezonds?

Een van de dingen die ik zelf erg lekker vind (maar niet te vaak!!) zijn frikandelbroodjes. Gewoon de combinatie van de frikandel in bladerdeeg en de saus maakt het echt lekker. Ik kan wel zeggen dat dit eigenlijk mijn favoriete hartige snack is. Hoewel ik een Saucijzenbroodje ook wel erg lekker vind. Maar lang niet alle soorten! Of een lekkere ham-kaas croissant.

Verdere snacks die ik lekker vind zijn chips. Je zal mij vrijwel nooit snoep zien eten, daar taal ik echt totaal niet naar. Het trekt me gewoon niet, ook omdat het vaak zo tussen je tanden blijft plakken. Dan hoef ik al niet meer!

Maar chips daar in tegen, yesss!! Meestal eet ik gewoon naturel chips van de Hema. Niet de ribbelvariant, maar de gewone. Maar soms trakteer ik mezelf wel eens op Nibbits of Uienringen of kaaschips. Of die schattige pom beertjes!

Verder ben ik ook dol op chocola! Ik heb altijd wel Milka repen in huis en die breek ik dan altijd op in stukjes voor in mijn chocoladeschaaltje.  Over het algemeen kan ik er dan ook heel goed vanaf blijven en eet ik maar 2 of 3 stukjes per keer. Maar laatst had ik zo’n reep die naar bros smaakte en die was echt binnen no time op. Oeps!

Wat zijn jullie favoriete snacks? Trakteer jij jezelf vaak op iets lekkers of echt alleen bij speciale gelegenheden?

2 thoughts on “Favoriete snacks

  1. Pom beertjes zijn inderdaad schattige chipjes haha! Ik vind nibbits ook lekker en mijn vriend en ik eten vaak naturel chips met een dipsausje die hij zelf maakt. Verder houdt ik ook wel van chocola en dan vooral bij koekjes.
    Je kunt mij ook wakker maken voor carrero’s ( soort mexicano) en frikadellen 😉

    1. klinkt lekker!! Bedoel je echt frikadellen of frikandellen? (want sommige mensen schrijven het gewoon fout, maar er zit een heel verschil tussen). Ik krijg er gelijk trek van in wat lekkers! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *