Favoriete geurkaarsen

Favoriete geurkaarsen. Vorige week konden jullie lezen wat mijn favoriete fruit was. Deze week vertel ik jullie over mijn favoriete geurkaarsen.

Favoriete geurkaarsen

Favoriete geurkaarsen

Heerlijk! Geurkaarsen! Mijn favoriete geurkaarsen zijn eigenlijk 2 soorten. Vooral grote geurkaarsen waar je lekker lang mee kunt doen zijn bij mij favoriet. Dit omdat ze elke avond meerdere uren aan staan. Dus anders wordt het wel een erg dure grap.

De tijd van de geurkaarsen is nu weer aangebroken, dus daarom deel ik mijn favorieten met jullie. Degenen die ik het meeste brandt zijn de geurkaarsen in glas van de Ikea. Maar ook de Bolsius vind ik erg lekker. Dit zijn beiden geurkaarsen waarvan de geur goed te ruiken is. Ik merk wel dat ik het bij de Ikea kaarsen vaak pas ruik als ik de kaars uitgeblazen heb en dan weer terug kom de woonkamer in. En bij de Bolsius kaarsen ruik ik het ook gewoon als ik tussendoor de kamer uit loop en dan weer terug kom.

Dit is natuurlijk iets wat ook aan mij persoonlijk kan liggen. Want ik ruik namelijk niet zoveel. Pas wanneer iets echt een sterke geur heeft of wanneer de geur dicht bij me is ruik ik dingen echt goed. Daarom vind ik het extra belangrijk dat geurkaarsen goed ruiken, zodat ik er ook zelf nog iets aan heb en niet alleen maar mijn visite.

Mijn favoriete geuren zijn; Rose (Bolsius), Vers linnen (Bolsius). Maar ook vanille en perzik of frambozen en bosbessen van de Ikea vind ik erg lekker ruiken. Ook heb ik wel eens een mango kaars gehad van Bolsius en deze rook ook erg lekker.

Wanneer je ook erg van geurkaarsen houdt maar er zelf niet echt geld voor over hebt, kun je deze natuurlijk ook vragen voor de feestdagen of voor je verjaardag. Vertel er dan wel eventjes bij dat het om de grote verpakking gaat met het aantal branduren. Zo geven mensen je niet het verkeerde cadeau.

Wat zijn jouw favoriete geurkaarsen, welk merk en welke geuren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *