Extra werken – MyA week 13

Extra werken – MyA week 13. Vorige week konden jullie lezen of ik nieuwe kleding en schoenen kocht of toch niet. Deze week kon ik lekker veel extra werken waar ik heel blij mee was.

Extra werken - MyA week 13

Extra werken – MyA week 13

In Extra werken – MyA week 13 zie/ lees je dat ik afgelopen week lekker veel extra kon werken. En mijn verjaardag komt ook steeds dichterbij!

Maandag 9 oktober

Extra werken - MyA week 13
Toen ik vorig jaar deze Spaanse neusspray kreeg ‘voorgeschreven’ van de arts op vakantie, werkte deze mega goed. Niet alle neussprays vind ik even effectief. Misschien zit het tussen mijn oren, maar deze foto appte ik naar mijn moeder. Zij zit nu op Tenerife dus ik vroeg haar of ze voor deze neusspray wil kijken zodat ik hem niet online hoef te bestellen. Dat kan wel, maar dan heb je mega dure verzendkosten. En die van mij is bijna leeg nu. Top timing dus!

Extra werken - MyA week 13
’s avonds deed ik weer gezellig de kaarsjes aan en maakte ik warme choco.

Dinsdag 10 oktober

Extra werken - MyA week 13Vandaag was het weer lekker druk op het werk. En ik werd ook gevraagd voor morgen, dus dankbaar! Daarom past dit leuke plaatje er wel blij, want ik vergat foto’s te maken vandaag.

Woensdag 11 oktober

Extra werken - MyA week 13Ā Vandaag werkte ik een dagje extra. Daarna kocht ik eindelijk mijn nieuwe agenda vulling voor 2018. Dan kan ik die binnenkort lekker in gaan vullen. Dat vind ik altijd zo leuk om te doen!

Extra werken - MyA week 13
Vanmiddag had ik zin om even lekker te relaxen en ik keek wat tv programma’s terug met een bakje chips, warme choco, thee en een glas water. Heerlijk! Ik verzamel dan altijd van alles zodat ik niet op hoef te staan tussendoor.

Donderdag 12 oktober

Extra werken - MyA week 13Vandaag was het ook weer lekker druk. Zoals je kunt zien zit vakje 27 zelfs helemaal vol en die stapel die nog op de tafel lag, moest eigenlijk ook nog in dat vakje! Dat paste dus never nooit niet. Dus dan maar zo laten liggen en opletten met de pakjestas inpakken.

Vrijdag 13 oktober

Extra werken - MyA week 13
En ook vandaag werkte ik weer een dagje extra, heerlijk! Zo kom ik lekker aan wat extra tijd. Dat komt perfect uit, want binnenkort ben ik een weekje vrij en kan ik dus geen extra uren scoren. Dus ik ben helemaal blij met de 2 extra dagen van deze week!

Daarna deed ik het weer rustig aan en las ik lekker verder in Aad zijn boek. Eindelijk haalde ik pagina 100!

Extra werken - MyA week 13
In de avond schrok ik me kapot. Ik had in het halloween kaarsenhoudertje een waxinelichtje branden. Wanneer het oktober is zet ik deze altijd neer omdat hij zo leuk is.

Maar deze keer was er iets mis met het waxinelichtje, want ineens stond de hele binnenkant van het metalen bakje in de fik ipv alleen het lontje. Als of de hele binnenkant brandbaar geworden was. Nu vond ik dat op zich niet eng of schrikken, maar ik dacht wel; ok dit moet ik uit zien te krijgen, want het vuur ging al vrij hoog in het houdertje. Niet echt de bedoeling zeg maar.

Aangezien het houdertje een kleine ingang heeft en aan de voorkant dus deels open is, had ik geen mogelijkheid om het zuurstof weg te nemen. Want ik heb geen kaarsendover. Na een mislukte poging om het lontje te vernietigen met de aansteker, besloot ik om mijn gieter te pakken. Daar deed ik wat water in en goot dit in het waxinelichtje. Na grof gesis en een steekvlam die eruit kwam aan de voorkant was hij gelukkig uit! Mega freaky!

Behalve dat er allemaal water op de tafel lag, was het gelukkig goed afgelopen. Al stond ik wel te trillen op mijn benen en zat de schrik me goed in het hart. Normaal gil ik nooit als ik schrik, maar nu wel! Die steekvlam was echt heftig. In gedachten zag ik de tafel al in de fik vliegen. Ik zou ook niet weten hoe ik hem anders uit had moeten krijgen. Aangezien het waxinelichtje slecht bereikbaar was.

Zaterdag 14 oktober

Extra werken - MyA week 13
Na mijn werk had ik zin in een bordje soep, terwijl het nog geen lunchtijd was. Maar toch nam ik lekker een bord soep. Met balletjes natuurlijk! Later op de middag lunchte ik alsnog met 2 lekker pistoletjes uit de oven!

Extra werken - MyA week 13
’s avonds was het tijd voor een lekker bord macaroni met kaas, love it! Echt genieten vind ik dit.

Zondag 15 oktober

Extra werken - MyA week 13
Vuilnisbakken legen! Het was weer tijd om de boel binnen netjes te maken. Ik ruimde niet alleen het vuilnis op, maar ook een plastic box uit mijn kast moest eraan geloven.

Ik had nog allemaal oude multomappen met bladmuziek erin die ik ooit gebruikt had tijdens mijn eerste zanglessen 8 jaar geleden ongeveer. Daarna nooit meer iets mee gedaan, dus weg ermee! Zo kon ik ook gelijk weer een heleboel mappen opruimen. Wat een ruimte nu ineens weer in die plastic box! Heerlijk voelt dat!

Extra werken - MyA week 13
Ook in de schuur had ik nog een plastic box staan, dus ook daar lekker opgeruimd! Toen besloot ik maar gelijk alvast mijn eerste kerstbox mee naar binnen te nemen. Als ik alle kerstspullen binnen wil hebben moet ik nog zo’n 7 keer lopen, dus als ik elke week 1 ding mee neem, ben ik eind november wel klaar. Mooi op tijd dus!

Verder maakte ik ook mijn definitieve boodschappenlijstje voor mijn verjaardag van komende week want ik heb nu van iedereen gehoord wie er wel en niet komt, dus top!

Wat deden jullie dit weekend? Hebben jullie nog genoten van het mooie weer?2 thoughts on “Extra werken – MyA week 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *