Even tot rust komen? Dat doe je hier!

Even tot rust komen? Dat doe je hier! Vorige week konden jullie nog lezen wat ik ‘zo niet leuk!‘ vond en deze week kun je lezen hoe je lekker tot rust kunt komen.

Even tot rust komen? Dat doe je hier!

Even tot rust komen? Dat doe je hier! Op mijn nieuwe Youtube kanaal. Want omdat we vandaag de dag allemaal zoveel haast hebben en bijna geen tijd meer nemen om echt te ontspannen, help ik jullie een handje.

Wellicht kennen jullie mijn andere kanaal ‘My Atmospheres‘ al, alhoewel ik daar niet zo heel vaak upload, staan daar wel al een aantal video’s op. Op dat kanaal maak ik voornamelijk video sfeerbeelden van dagjes uit en vakanties met een muziekje eronder. Gewoon omdat ik dat zelf erg leuk vind om terug te kijken. En wellicht vinden anderen het ook leuk om naar te kijken.

Op mijn 2e kanaal ‘Zen!‘ die ik recent gestart ben, wil ik iets heel anders gaan doen. Namelijk video’s maken met meditatie oefeningen, tips om te ontspannen en ontspanningsoefeningen. Door middel van diverse sfeerbeelden en een voice over zal ik deze video’s online gaan zetten.
Zo heb je iets leuks om naar te kijken als je je ogen niet dicht wilt doen, maar als je ze toch dicht wilt doen tijdens de oefeningen is het ook helemaal prima!

En omdat het bij deze video’s echt om de oefeningen en/ of tips gaat en niet om mij heb ik ervoor gekozen om niet zelf in beeld te komen. Wel spreek ik zelf alle voice overs in, dus zo heeft mijn kanaal toch een persoonlijke touch. Dit kanaal ga ik bijhouden naast mijn gewone baan, dus er zullen geen meerdere video’s per week op verschijnen. Mijn streven is wel om minimaal 2 video’s per maand te gaan uploaden. Deze video’s zullen standaard op vrijdag online komen.

Neem jij tijd voor jezelf om echt te ontspannen en even niks te doen? Ik lang niet altijd! Laat weten in de comments hoe jij het liefst ontspant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *