Eerste week van 2018 – MyA week 25

Eerste week van 2018 – MyA week 25. Vorige week konden jullie zien wat ik tijdens kerst en oud en nieuw deed. Deze week laat mijn diary zien hoe mijn eerste week van het nieuwe jaar eruit zag!

Eerste week van 2018 - MyA week 25

Eerste week van 2018 – MyA week 25

Eerste week van 2018 – MyA week 25. De eerste week van 2018 is alweer een feit! Deze week is voor mij echt voorbij gevlogen! Ik had nog lekker een extra dagje vrij, maar daarna ging ik weer gewoon aan de slag.

Maandag 1 januari

Eerste week van 2018 - MyA week 25Na allemaal lekkere dingen gegeten te hebben met de feestdagen nu weer even normaal doen!

Eerste week van 2018 - MyA week 25Dus lekker aan de druiven en sap met tig vitamines erin! Deze sap mocht ik via mijn bonuskaart met persoonlijke aanbiedingen gratis uitproberen. En tja een echte Nederlander laat dat natuurlijk niet aan zich voorbij gaan zo’n gratis product. Oh en hij is goedgekeurd, want ik vond hem erg lekker!

Dinsdag 2 januari

Eerste week van 2018 - MyA week 25Gisteren ruimde ik gelijk alle kerstzooi weer op. Dus nu is het weer een stuk leger in huis! Ik had vandaag vrij genomen om nog even lekker uit te rusten. Dus ik childe lekker op de bank met de tv aan.

Eerste week van 2018 - MyA week 25Verder decoreerde ik mijn dressoir weer eens en daar moest natuurlijk een lampje op! Want nu mijn kerstdorp daar weg is is het anders ineens zo donker! Dus het werd deze leuke zoutsteenlamp.

Woensdag 3 januari

Eerste week van 2018 - MyA week 25Van dinsdag op woensdag nacht werd ik midden in de nacht wakker omdat het ineens regende in mijn slaapkamer. Zo klonk het. En zoals jullie zien was dat ook min of meer zo want ik had lekkage. Crap!!

Donderdag 4 januari

Eerste week van 2018 - MyA week 25Toen ik thuis kwam van mijn werk ging ik aan de slag met mijn visionboard voor 2018. Toen hij af was zette ik hem erbij op mijn dressoir zodat ik er elke dag even naar kan kijken!

Vrijdag 5 januari

Eerste week van 2018 - MyA week 25Tijd om mijn matras om te draaien en het bed te verschonen! Wie vind het nog mee zo lekker om in een fris opgemaakt bed te stappen?

Eerste week van 2018 - MyA week 25Ook begon ik in mijn eerste Suzanne Vermeer boek die ik met kerst gekregen heb.

Zaterdag 6 januari

Eerste week van 2018 - MyA week 25Vandaag weer even genieten van de tv. Maar niet de hele avond!

Eerste week van 2018 - MyA week 25Dit boek is echt nu alweer spannend! Ik las vandaag t/m hoofdstuk 19. Dat lijkt veel, maar tot nu toe zijn de hoofdstukken lekker kort, dus vandaar.

Zondag 7 januari

Eerste week van 2018 - MyA week 25Ik begon de dag met vanille luchtig toetje met kaneel erin en een kop thee. Daarna schreef ik de artikelen voor komende week en keek ik alle youtube video’s die ik nog moest zien. Daarna dook ik weer lekker op de bank met mijn boek!

Wat deed jij in de eerste week van januari?

2 thoughts on “Eerste week van 2018 – MyA week 25

  1. Ik zie dat je wil sparen voor een iPhone. Altijd leuk spaardoel natuurlijk 😉
    Ik heb die van mij refurbished gekocht en dat scheelt wel mooi wat. Ik heb een iPhone 6, maar zou eigenlijk wel graag een 7 willen..

    1. Ja ik heb nu ook de iPhone 6. Ik wil graag de 8 hebben, want degene die ik heb is alweer een paar jaar oud inmiddels. Dus aan vervanging toe! Ik koop altijd een nieuwe en die gebruik ik dan 4 jaar en dan is het weer tijd voor een nieuwe (dan kun je meestal de software niet meer updaten). Mijn aankoop staat gepland vlak nadat ze de nieuwe aan gaan kondigen, scheelt dan ook weer een hoop geld namelijk! Ha dus jij hebt ook weer een spaardoel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *