Drukte maar ook stilte – MyA week 9

Drukte maar ook stilte – MyA week 9. Drukte op het werk, maar wat meer stilte in deze photodiary. Want ik maakte net iets minder foto’s dan normaal. Vorige week kon je lezen dat het ineens druk werd. Deze week zette de drukte zicht voort maar kwam er wat foto’s maken betreft wat meer stilte.

Drukte maar ook stilte - MyA week 9

Drukte maar ook stilte – MyA week 9

Drukte maar ook stilte – MyA week 9. Ik moet echt weer even helemaal wennen aan deze drukte op het werk na zo’n lange stille periode. Maar dat komt wel weer goed. De gezellig periode van de feestdagen komt weer in de buurt, dus helemaal leuk!

Maandag 11 september

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Vandaag kwam ik er achter dat de vanille yoghurt die ik altijd koop een nieuwe verpakking heeft. Rechts is de nieuwe. Eerst zette ik het pak opzij omdat ik dacht dat het een verkeerde was, dat het iets anders was. Maar daarna zag ik op een oud pak staan ‘binnenkort in een nieuwe verpakking’. Ik vind die nieuwe verpakking echt een stuk lelijker en saai! Wat vinden jullie?

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Gisteravond maakte ik tagliatelle voor 2 avonden. Dus ik hoefde lekker niet te koken vandaag! Heerlijk!

Dinsdag 12 september

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Gisteren schreef ik alle artikelen voor deze week en in plande ze in zodat mijn photodiary automatisch online zou komen. En natuurlijk ook de rest van de artikelen van die week. Het werkt voor mij wel echt beter om ze allemaal op 1 dag te schrijven ipv elke dag door de weeks eentje. Dan heb ik sneller geen zin. Vooral als het een dag is waarop ik gewerkt heb, omdat het nu weer een stuk drukker is.

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Ik ben begonnen in Aad zijn boek! Ik vond bij Bassie & Adriaan altijd al dat hij zo goed kon vertellen, boeiend. En dat vind ik nu ook weer. Het verhaal begint gewoon al boeiend waardoor je het liefst verder wil lezen. Review volgt nog wanneer het boek uit is. Dus meer zeg ik nog even niet.

Woensdag 13 september

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Yep! Ik had Harry Potter omgeruild. En aangezien ze alle dvd’s omgeruild hadden ipv alleen degene die het niet deed, moest ik weer overnieuw beginnen met kijken. Gelukkig had ik pas 3 films gekeken dus dat viel mee!

Donderdag 14 september

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Vandaag was ik alweer toe aan dvd nummer 6! Gisteren had ik er lekker veel gekeken omdat ik toch vrij was. Dus dat schoot lekker op. Helaas bleef deze compleet vast hangen dus heb ik hem maar uit gezet, want dat is ook niet leuk kijken. Wéér terug naar de winkel dus.. echt irritant.

Vrijdag 15 september

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Vandaag kwam m’n moeder aan met de vertaling van Despacito. Wat een vunzig lied eigenlijk als je dit zo leest! Ik geloof dat ik dat maar liever snel weer vergeet. Het klinkt leuker als je de vertaling niet kent.

Zaterdag 16 september

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Dit was mijn stand na werk. Kapot! Dus lekker onderuit op de bank met een dekentje erbij en het laatste deel van Harry Potter kijken! In totaal zijn er 3 dvd’s die blijven hangen. Best slecht als je ze gewoon nieuw koopt. Dat hoort gewoon niet.


Dit is wat ik doe als ik een dvd ga kijken. Zoveel drinken bij me neerzetten dat ik tussendoor niet hoef op te staan om drinken te pakken. Wie herkent dit?

Zondag 17 september

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Wassen als een gek! Ik was vorige week heel handig een donkere was vergeten te draaien, dus die deed ik gisteren als eerste. En vandaag begon ik met de gekleurde was en een dekbed! Daarna nog een witte was en dekbed nummer 2 is morgen aan de beurt! Het ruikt wel altijd zo heerlijk fris als de was in huis hangt! Heerlijk vind ik dat!

Drukte maar ook stilte - MyA week 9
Vanmorgen begon ik al met douchen en de vuilnisbakken legen, toen dus 3 wassen en daarna 4 artikelen schrijven. Heb echt het gevoel dat ik mega veel gedaan heb vandaag. Dat scheelt morgen weer.
Ik ben namelijk aan het testen of ik het fijner vind om alle artikelen op maandag te schrijven, zoals ik vorige week deed. Of dat ik het prettiger vind om dat op zondag te doen. Wellicht wissel ik het ook gewoon een beetje af. Daar ben ik nog niet over uit.

1 ding weet ik wel en dat is dat het komende week weer zo druk wordt bij de post. Yeahh! Ik zeg: kom maar op met die extra uren! Helemaal welkom!

Wat zijn jullie plannen voor deze week?

2 thoughts on “Drukte maar ook stilte – MyA week 9

  1. Lastig dat die dvd’s nog steeds niet goed zijn! Lijkt me behoorlijk vervelend ja. En die verpakking van de yoghurt vind ik ook niet echt geweldig ofzo.
    Ik ben deze week druk met stage, school, werk, rijles en oefenen met het muziekkorps.
    Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *