Don’t tell mom the babysitter’s dead

Don’t tell mom the babysitter’s dead. Vorige week konden jullie lezen welke veranderingen er vanaf deze week plaats vinden op mijn blog. En deze week mijn review over deze dvd.

Don't tell mom the babysitter's dead

Don’t tell mom the babysitter’s dead

Don’t tell mom the babysitter’s dead! Vandaag lezen jullie mijn review van deze dvd die ik recent keek. Ik geef hierin geen spoilers. Dus lees gerust verder.

Waar gaat de film over? Op de achterkant van de dvd staat de volgende omschrijving:
Als de moeder van niet bepaald een doorsnee gezin voor 2 maanden naar Australië vertrekt, ruikt tienerdochter Sue Ellen haar kans schoon. Ze denkt een onvergetelijke zomervakantie te beleven. Jammer voor de meid, maar haar moeder heeft dan al een kreng van een babysitter geregeld. De tirannieke oude tang mag dan niet welkom zijn, ze hoeft niet meteen de eerste nacht morsdood neer te vallen. De verbazing is dan ook groot als de babysitter een hartaanval krijgt en in haar stoel blijft liggen. Sue Ellen port het jongere grut op om het lijk voor de deur van een begravenisondernemer uit de auto te kieperen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar bij thuiskomst merken ze dat de oude dame al het huishoudgeld achterover heeft gedrukt. Dan moeten ze samen aan de slag om voor de komende 2 maanden eten en drinken in huis te halen…

Op de dvd staat aangegeven dat het een thriller is, maar echt bepaald eng is deze film totaal niet. Het enige stukje wat je enigsins spannend kunt noemen is wanneer ze ontdekken dat hun babysitter dood is. Maar zelfs dat stuk vond ik persoonlijk eerder komisch dan eng. Maar wellicht denken jongere kijkers daar anders over.

Aanrader?

De film zelf vond ik erg leuk om te zien omdat er ook redelijk veel grappige dingen in gebeuren. Want ja, hoe zorg je ervoor dat je voor 2 maanden eten en drinken in huis kunt halen zonder huishoudgeld? Dat is nog een hele opgave.

Ik heb dan ook regelmatig moeten lachen tijdens deze film. Dus raad ik deze film aan? Ja zeker! En behalve misschien het stukje waarin ze ontdekken dat hun babysitter dood is, is deze film alles behalve eng, dus ook leuk voor aat jongere kijkers. Op de dvd staat ook dat de film geschikt is voor alle leeftijden.

Hebben jullie deze film wel eens gezien? En hoe leuk of stom vonden jullie deze film? Zo niet, gaan jullie hem kijken? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *