Doei spaarrekening hoi nieuwe spullen!

Doei spaarrekening hoi nieuwe spullen. Eindelijk heb ik dan mijn Macbook Pro retina gekocht, omdat mijn oude laptop stuk is. De Bose Quietcomfort 25, gewoon omdat ik die al heel lang wilde hebben. Een nieuwe Ipod omdat mijn oude al een tijdje stuk was. En een nieuwe wasmachine, ook omdat de oude stuk was. Dus zeg maar gerust; doei spaarrekening en hoi nieuwe spullen!

doei spaarrekening hoi nieuwe spullen

Op deze foto zie je alle spullen bij elkaar. En ik ben met alles stuk voor stuk mega blij!

Soms heb je gewoon de pech dat alles tegelijk stuk gaat, of 1 voor 1 achter elkaar. En bepaalde dingen moet je toch echt vervangen. Een wasmachine heb je bijvoorbeeld gewoon nodig. Tenzij je liever op de hand wilt wassen šŸ˜‰

Mijn laptop had al een hele tijd kuren, waardoor ik al aan het sparen was voor een nieuwe. Een Macbook Pro wilde ik al heel lang, ook omdat ik videos maak en blog, dus dan is een goede laptop wel van belang. Ook vond ik het wel handig als het dan een kleine laptop zou zijn, zodat ik hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen als ik dat wil. Dus toen kwam ik al gauw uit op de Macbook Pro 13 inch. En echt, wat ben ik er blij mee!

Ik heb hem nu een paar weken in mijn bezit, dus een uitgebreid review zal later nog volgen. Ook zal er nog een review over de koptelefoon volgen en over de Ipod.
En laat hieronder in een reactie eventjes achter of jullie ook een review over de wasmachine willen. Want dan komt ook die er aan.

Doei spaarrekening hoi nieuwe spullen!

Alles bij elkaar was ik natuurlijk wel mega veel geld kwijt, dus zeg maar gerust; doei spaarrekening hoi nieuwe spullen!

Dit had ik natuurlijk nooit kunnen kopen als ik er niet al voor gespaard had. Voor mijn laptop en koptelefoon heb ik ruim anderhalf jaar goed gespaard, de Ipod heb ik stiekem alvast voor m’n verjaardag gekregen (ook al ben ik pas half oktober jarig, dan kon hij mee op vakantie). En de wasmachine kwam er onverwachts nog bij, want die ging als laatste kapot.

Hiermee wil ik maar zeggen dat het toch wel belangrijk is om goed te sparen. Ondanks dat de banken bijna geen rente meer geven, wat ik echt te triest voor woorden vind. Toch is het wel erg belangrijk om een bedrag op je spaarrekening te hebben staan, zodat je dingen die stuk gaat gewoon kunt vervangen.

Binnenkort zal ik een artikel schrijven met Tips om te sparen.

Heb jij een buffer op je spaarrekening staan? Of spaar je helemaal niet (meer)?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *