Dit was mijn kerst

Dit was mijn kerst. Vorige week konden jullie bedenken wat jou oplaadt. Deze week vertel ik jullie over mijn kerst.

Dit was mijn kerst

Dit was mijn kerst

Dit was mijn kerst. In de ochtend stond ik al vroeg op om even lekker te douchen en natuurlijk om alle kerstkoekjes en chocolaatjes klaar te zetten. Daarna kwam mijn moeder al snel gezellig hier. Dus ik zette thee klaar en warme chocolademelk en toen begonnen we met de cadeautjes.

Met een gezellig kerst muziekje op de achtergrond openden we onze cadeautjes van elkaar. Op de foto bovenaan het artikel kunnen jullie zien wat ik allemaal gekregen heb. Maar ik zal het nog even kort opnoemen. 3 boeken van Suzanne Vermeer. Een oudejaars staatslot (altijd mijn nummer 1 cadeau!). Itunes giftcard omdat ik heel graag mijn Ipod weer wil vullen met nieuwe (Spaanse) muziek. Ik hoor zoveel leuke nummers op de Spaanse radiozender steeds! Verder kreeg ik ook het boek ‘the secret’ omdat ik daar zoveel mensen positief over gehoord heb, wilde ik hem nu zelf ook heel graag hebben. Ik ben er super benieuwd naar. Reviews van de boeken volgen ­čśë
Tot slot kreeg ik ook nog een vvv cadeaukaart.

Dus ik ben echt helemaal blij met alles wat ik gekregen heb. Ik heb weer een mooie nieuwe voorraad boeken. Er lag er nog 1 op mij te wachten die ik nog moest lezen van Linda van Rijn. Maar daarna had ik niks meer. Op de Spaanse boeken na. Dus dit komt echt weer perfect uit!

Utrecht en Scheveningen

Daarna vertrokken we eerst richting Utrecht om daar bij het theater kerstballen en de cd van On Your Feet te kopen. Om vervolgens door te reizen naar Scheveningen voor The Lion King! Ook daar kocht ik 2 kerstballen, maar ook een lekker warm vest, want het was me toch koud! En een dik vest komt altijd van pas. Toen ik na afloop buiten stond was ik z├│ blij met die aankoop! Anders had ik het veel te koud gehad.

Rond kwart voor 8 waren we eindelijk weer thuis en aten we even wat soep om daarna gewoon alleen nog maar hapjes te eten omdat het al zo laat was.

Op 2e kerstdag deed ik niks bijzonders, behalve lekker relaxt alle vlogmas video’s inhalen die ik gemist had de vorige dag en natuurlijk tv programma’s terug kijken, kijken en kerstfilms kijken! Op de dag daarna hebben mijn moeder en ik nog even gezellig samen gegourmet. Omdat we vrij laat besloten hadden om naar The Lion King te gaan met kerst (vanwege die leuke kerstkorting, yeahh!) had ik namelijk al gourmet vlees in huis gehaald. Dus dat moesten we natuurlijk wel nog even opmaken!

Hoe was jullie kerst? Hebben jullie ook nog cadeau’s gekregen, zo ja; wat was het? En ben je er blij mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *