De Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve, daar was ik recent voor een dagje uit! Vorige week konden jullie lezen over mijn impuls aankopen en deze week dus over mijn dagje uit.

De Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Ik had me er heel iets anders bij voorgesteld, maar o wat is het daar mooi!

De Orchideeën Hoeve
Van tevoren dacht ik dus dat het echt een tuin was met alleen maar orchideeën erin. Saai dus, want ik heb helemaal niks met planten. Maar niets is minder waar!

De Orchideeën Hoeve Maar dan kom je binnen en dan staat er al gelijk een huge palmboom in het midden. En wie mij een beetje kent weet dat ik enorm van palmbomen hou! Alles wat er maar tropisch uit ziet daar hou ik van!
Wel een beetje onduidelijk of je nou links of rechts moet, ik dacht: wow wat een doolhof. Maar ik was met mijn moeder en oma die er beiden al vaker geweest zijn en die dus ook prima de weg kennen dus ik hoefde niet naar bordjes te zoeken, maar gewoon deze 2 ervaringsdeskundigen te volgen. Super handig!

De Orchideeën Hoeve
En wat je dan vervolgens allemaal tegen komt…

De Orchideeën Hoeve
Helemaal wauw!

De Orchideeën Hoeve
Zo hebben ze kleine schildpadjes (en vissen).

De Orchideeën Hoeve
Een héleboel planten uiteraard.

De Orchideeën Hoeve
Schattige tropische hutjes zodat het net lijkt alsof je je ergens in Thailand in de rimboe of zo bevind.

De Orchideeën Hoeve
Lieve kleine aapjes die mega snel zijn!

De Orchideeën Hoeve
Maar ook mooie waterpartijen,

De Orchideeën Hoeve
Nog meer planten,

De Orchideeën Hoeve
Vogels die graag voor de camera poseren, ja het is een echte!

Leerzaam!

De Orchideeën Hoeve
Hele schattige mini banaantjes! Met een bloemetje aan hun kont. Zo zien bananen er dus uit als ze net beginnen te groeien. Nooit geweten dat ze bloemetjes aan hun kont gehad hebben!

De Orchideeën Hoeve
Maar ook een vlindertuin.

De Orchideeën Hoeve
En een heel mooi gedeelte vol met mooie kleuren! Kortom er is zoveel moois te zien! Google voor de grap eens op ‘orchidee’, klik dan op afbeeldingen en dan zie je waar ik aan denk bij orchideeën. Alles behalve zulke mooie tropische tuinen dus!

Dit heeft mij dus echt enorm positief verrast. En als je van tropische tuinen houdt is het zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Al is het maar om mooie instagramfoto’s te maken van jezelf 😉

Verder hebben ze ook nog een hele grote souvenirwinkel met uiteraard enorm veel orchideeën, maar ook bijvoorbeeld; knuffels, paraplu’s, magneten, sleutelhangers, andere planten en leuke hebbedingetjes. Tevens is er nog een restaurant aanwezig waar je ook veel keuze hebt. En wat wij gegeten hebben smaakte erg goed! Zeker aan te bevelen voor een leuk dagje uit! De vogels kun je ook zelf voeren, wat erg leuk is voor kinderen. Ook kun je ergens hele grote vissen voeren. Dus er is genoeg te doen!

Ben jij wel eens bij de Orchideeën Hoeve geweest? Zo ja; wat vond je ervan? Zo nee; zou je hier wel eens heen willen? Laat het weten in de reacties! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *