De klusjes zijn af – MyA week #3

De klusjes zijn af – MyA week #3 alweer de derde week van mijn photodiary! Vorige week konden jullie mijn 2e photodiary zien en deze week is nummer 3 alweer aan de beurt. De week waarin eindelijk de klusjes werden afgerond!

De klusjes zijn af – MyA week #3

De klusjes zijn af – MyA week #3 Eindelijk werden de klusjes afgerond, ik ben zo blij dat het nu klaar is! Dit en in meer in mijn photodiary van deze week!

Maandag 31 juli

De klusjes zijn af - MyA week #3
Vanmorgen begonnen met een lekker schaaltje oranje vla. Heerlijk die sinaasappelsmaak, lekker fris! Als ik zie dat ze deze weer in de winkel hebben neem ik hem altijd mee!

De klusjes zijn af - MyA week #3
Tegen de middag was het tijd om boodschappen te halen! Deze tas kocht ik een paar maanden terug, want mijn plastic tasjes scheurden steeds na verloop van tijd, of ze sneden in mn handen. Dit is echt een verademing! Lekker stevig en er past ook veel in.

De klusjes zijn af - MyA week #3
Heel soms trakteer ik mezelf heel ongezond op een snelmenu’tje bami goreng. En vandaag was het weer eens zo ver! Extra genieten dan!

Dinsdag 1 augustus

De klusjes zijn af - MyA week #3
Vandaag kleedde ik dit stukje even extra in vakantiesfeer aan. Want ik deed mee aan een winactie waarbij je een boek van Suzanne Vermeer kon winnen. Ze vroegen om een foto met boek vanaf je vakantiebestemming, of in je werktas als je niet op vakantie gaat. Ik maakte er een soort combi van! Zou leuk zijn als ik win! Wat vinden jullie van de boeken van Suzanne Vermeer?

De klusjes zijn af - MyA week #3
Omdat ik hard toe was aan ontspanning pakte ik mijn e-reader er weer eens bij. Ik ben nu de Da Vinci code aan het lezen, spannend!

De klusjes zijn af - MyA week #3
En daar was de klusjesman weer! Gisteren ging het niet door, maar vandaag gelukkig wel! Hij nam dit mega apparaat mee, daar kun je via een slang een apparaat op aansluiten die automatisch spijkers schiet, super handig! Want aan de achterkant van mijn tv kast en dressoir zat een grote gleuf, die wilde ik graag dicht hebben zodat er zich geen stof onder mn meubels gaat ophopen. Zo gezegd, zo gedaan! Handig apparaat!

De klusjes zijn af - MyA week #3
Ook zijn mijn plankjes nu eindelijk opgehangen. Daar maakte ik gelijk gebruik van door er wat dingetjes op te zetten. Het staat zo gezellig!

Woensdag 2 augustus

De klusjes zijn af - MyA week #3
Ook mijn fotolijstjes zijn opgehangen! Ondanks dat de foto’s nog binnen moeten komen vind ik het nu al gezellig staan!

De klusjes zijn af - MyA week #3
Ook maakte ik deze overzichtfoto van de zithoek. Het staat echt zo enorm gezellig nu, ik ben er helemaal blij mee!

Verder deed ik niet veel vandaag. Het was redelijk laat geworden gisteravond dus ik was erg moe vandaag. Eind van de middag heb ik nog even lekker in de Da Vinci code zitten lezen, ik ben nu ongeveer op de helft van het boek, ben benieuwd hoe dit verder af loopt!

Donderdag 3 augustus

De klusjes zijn af - MyA week #3
Vanmiddag had ik zin om een film te kijken en ik besloot deze te kijken met Spaanse (Catalaanse) ondertiteling. De film ken ik vrij goed, dus dit maakt het dan een extra uitdaging! Ik dacht; hey dit is leuk, dat ga ik met al mijn dvd’s doen. Maar ik was vandaag al klaar, want dit bleek mijn enige dvd die Spaanse ondertiteling heeft. Wel veel Frans, echt slecht eigenlijk. Spaans is de meest gesproken taal ter wereld!

De klusjes zijn af - MyA week #3
M’n moeder kwam aan met deze dvd, dus na het avondeten hebben we gezellig samen deze film zitten kijken! Erg leuk want jaren geleden repeteerden we voor de musical van deze film! Dus we zongen gezellig mee met ‘hijs alle zeilen’. Met de tekst die wij toen geleerd hebben. Grotendeels zat dat nog in m’n hoofd. Nooit verwacht na zoveel jaar!

Vrijdag 4 augustus

De klusjes zijn af - MyA week #3
Vandaag was een rare dag! Ik ging eerst naar de kruidvat om de foto’s voor m’n fotolijstjes op te halen om er later thuis achter te komen dat ik de verkeerde maat besteld had. Echt zo dom! Doe nooit iets ff snel, snel is de les van vandaag!

Vervolgens ging ik naar The Body Shop om mijn nachtcrème te kopen, deed mijn pas het niet meer. Ook op naam was ik niet te vinden. Blijkbaar vond de verkoopster het ook erg raar, want die vroeg na bij de manager wat ze nu het beste kon doen. Nu heb ik een nieuwe pas gekregen zodat ik gewoon punten kan sparen als ik iets koop. Wat er met mjjn oude pas/ registratie gebeurt is gaat de klantenservice nu uitzoeken, dus ik ben benieuwd! Hopelijk kunnen ze wel iets terug vinden want ik had al redelijk wat punten erop staan.

De klusjes zijn af - MyA week #3
M’n mams was naar Duitsland geweest, dus ik kreeg wat lekkere dingen van haar. Zo grappig dat blik noedelsoep! Want laatst hadden we het er dus over dat we zulke soep vroeger aten en volgens ons kwam dat bij de Lidl vandaan, met die schelpjes erin. Maar nu is het niet meer te vinden helaas! In Nederland dan, want m’n mams vond het dus in Duitsland, super grappig!

De klusjes zijn af - MyA week #3
En daar zat ik weer op de bank! Verder te lezen in de Da Vince code, erg spannend!

De klusjes zijn af - MyA week #3
Gezellig de kaarsjes aan gezet vanavond tijdens het tv kijken, hoe leuk staat dit! Het mozaïekbord waar hij op staat heb ik zelf gemaakt. Dat wil zeggen; de mozaïekstukjes heb ik zelf gelegd. Dit was tijdens een workshop een paar maanden geleden van mijn moeders werk. Super leuk! Ben er nog steeds erg blij mee!

Zaterdag 5 augustus

De klusjes zijn af - MyA week #3
Na vanmorgen weer gewerkt te hebben en flink wat tijd ingehaald te hebben, had ik trek in thee. En dat werden flink wat kopjes thee! Haha steeds had ik weer trek in een andere smaak. En aangezien dat gewoon kan deed ik dat ook! Ik sloot ’s avonds af met ‘slaap lekker’ thee.

De klusjes zijn af - MyA week #3
Dit was mijn avondeten; pasta met prei en strooikaas. Heerlijk!

Zondag 6 augustus

De klusjes zijn af - MyA week #3
Omdat ik gisteren zo moe was had ik geen zin meer om de post en folders op te rapen, dus dat deed ik vandaag! Ik had weer veel punten gespaard bij gfk, dus had 2 vvv bonnen besteld en die waren gearriveerd! Natuurlijk keek ik ook de Ah folder weer lekker door. Vieze tegenvaller van vandaag is dat m’n folders niet gekomen zijn. Ik hoop echt dat ze morgen of dinsdag alsnog komen. Want toen die gast vorig jaar op vakantie was kreeg ik ook mijn folders niet. Zo irritant en slecht!

De klusjes zijn af - MyA week #3
Yes!! De Da Vinci code uit gelezen! Het boek nam echt een onverwachtse wending maar bleef tot op het laatst mega spannend!

De klusjes zijn af - MyA week #3
Tja en als je boek dan uit is, dan pak je gewoon een nieuwe! Deze had ik al een tijdje liggen, maar omdat ik nog bezig was in de Da Vinci code op mijn e-reader heb ik gewacht met dit boek. Maar deze is niet zo dik dus ik gok dat hij vrij snel uit is!

Wat is jullie favoriete boek en genre? Laat het weten in de reacties! Mijn favoriete genre; thrillers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *