Dagje Harderwijk

Dagje Harderwijk. Vorige week konden jullie lezen waarom je die swipe cultuur zou moeten vermijden, deze week over mijn dagje Harderwijk.

dagje Harderwijk

Dagje Harderwijk

Dagje Harderwijk. Harderwijk is een gezellig stadje in Gelderland. Je kunt er in het centrum van alles vinden, van leuke restaurantjes en winkels tot leuke oude pandjes.

dagje Harderwijk
Hier zie je de welbekende vispoort van Harderwijk. Beetje jammer van dat verkeersbord ervoor, haha.

dagje Harderwijk
Hier zie je een mega schattig pandje waar een bakker in zit.

dagje Harderwijk
Dit is de ene ingang naar de Hortustuin. Deze vind je op het plein bij het oude gemeentehuis verstopt tussen de restaurantjes.

dagje Harderwijk
Maar ook vanuit de winkelstraat kun je in het park komen. Grappig detail is dat ze het hier ineens een park noemen in plaats van een tuin. Dus wat is het nou Harderwijk?

dagje Harderwijk
Ga je naar binnen door de poort op de bovenste foto, dan kom je zo in het park/ de tuin uit. Super gezellig zo’n stukje groen midden in het centrum van Harderwijk. Veel mensen weten niet eens dat dit er is. Zelf liep ik er gewoon toevallig tegen aan. Een leuk stukje Harderwijk vind ik dit!

Natuurlijk staat Harderwijk ook bekend om het Dolfinarium wat bij iedereen wel bekend is en ook zeker leuk om eens te bezoeken. Maar zelf vond ik het wel erg leuk om nu een door dit stadje zelf heen te lopen, rond om het centrum.

De oude pandjes maken het erg gezellig en wil je tussendoor ergens wat eten of drinken? Dan kan ik je ‘De graaf van Gelre’ aanraden. Deze zit op de ‘Markt’ nummer 14. Wat ook praktisch aan dat welbekende plein is.

Ben jij wel eens in Harderwijk geweest? Zo ja, wat vind jij het leukste van Harderwijk? Zo niet, wil je Harderwijk ook eens bezoeken? Laat het weten in de reacties!

2 thoughts on “Dagje Harderwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *