Confetti en afscheid – MyA week 11

Confetti en afscheid – MyA week 11. Vorige week was ik van slag door de grote brand op Gran Canaria en deze week was er confetti en nam ik afscheid van een collega die met pensioen ging.

Confetti en afscheid - MyA week 11

Maandag 25 september

Confetti en afscheid - MyA week 11
Bij gebrek aan een kleine verpakking mixzakje van deze 3 groentes maar gewoon zelf mixen!

Confetti en afscheid - MyA week 11
Ik pakte de vrijkaartjes van de winactie in voor de winnares en legde de enveloppe klaar om hem op de post te doen.

Dinsdag 26 september

Confetti en afscheid - MyA week 11
En weer lekker wat extra tijd gescoord! Heerlijk! Ik wilde graag de plus 30 uur halen deze maand en dat gaat met gemak lukken! Helemaal leuk!

Confetti en afscheid - MyA week 11
Dit rode lampje op de grond geeft toch overduidelijk aan dat je de vaatwasser niet open moet doen. Maar stom genoeg ben ik zo vaak helemaal in gedachten dat ik hem toch gewoon open trek omdat ik dan vergeten ben dat hij aan staat. Gelukkig stopt hij dan automatisch gelijk, dus is er niks aan de hand. Wie herkent dit?

Woensdag 27 september

Confetti en afscheid - MyA week 11
En weer lekker een dvd’tje van Bassie en Adriaan gekeken. Het is een flinke dvd box dus ik heb er nog heel wat te gaan. Echt nostalgisch om alles terug te zien en zelfs dingen te zien die ik nog nooit eerder gezien heb. En eerlijk is eerlijk! Lachen is altijd leuk!

Confetti en afscheid - MyA week 11Nee het was niet mijn verjaardag, maar ik zocht op google naar Spaanse stickers. En toen kwam ik deze tegen. Eigenlijk ben ik op zoek naar stickers met de maanden erop in het Spaans. Maar die kon ik niet vinden, dus ik zal de volgende keer op Gran Canaria op zoek moeten gaan. Tenzij een van jullie nog een goede tip heeft waar ik aan stickers kan komen met de Spaanse maanden? Dan hoor ik het graag!

Confetti en afscheid - MyA week 11
Tijd voor lasagna vandaag! Heerlijk vind ik dat! Vooral met bechamelsaus erover.

Donderdag 28 september

Confetti en afscheid - MyA week 11
Confetti! Het kwam spontaan uit de post vallen van een bepaalde supermarkt. Dus de hele vloer lag er vol mee bij ons, net of er feest was, haha. Denk alleen niet dat de ontvangers er zo blij mee zijn als hun gang en woonkamer straks vol ligt met die troep. Of als de huisdieren het op eten.

En de confetti kwam op de goede dag! Want vandaag werd het definitief! Mijn contract wordt verlengt met een jaar, dus ik kan tot eind volgend jaar blijven! Zo blij! Ik heb het verzoek natuurlijk gelijk bevestigd via mijn HR. Dan is het tenminste echt geregeld!

Vrijdag 29 september

Confetti en afscheid - MyA week 11
Yes!! Mijn oude fauteuils zijn verkocht! Vanmorgen werden ze opgehaald. Het waren leuke en fijne fauteuils, maar herstofferen in de goede kleur van mijn nieuwe bank werd veel te duur. Helaas. Dus dan maar verkopen, want ik heb er gewoon geen ruimte voor om ze ergens anders neer te zetten. Nu heb ik weer mooi wat extra geld om volgende keer mee te nemen op vakantie!

Confetti en afscheid - MyA week 11
En Bassie en Adriaan op reis door Amerika deel 1 was aan de beurt vandaag!

Zaterdag 30 september

Confetti en afscheid - MyA week 11
Vandaag namen we afscheid van een collega die met pensioen gaat. Zo jammer dat mijn buurman weg gaat! Hij zat naast me en het was altijd gezellig. Bijdehante opmerkingen ten top, heerlijk! Ik ga hem echt missen!

Confetti en afscheid - MyA week 11
Verder deed ik niet zo heel veel. Van de week had ik namelijk mijn borstspier verrekt en daar heb ik nu nog steeds veel last van. Veel bewegingen doen zeer, vooral tijdens het werken, dus na het werk ging ik op bed liggen met een aspirine. Helaas lukte het niet om te slapen, dus ging ik maar aan de slag met mijn planning voor komende week.

Confetti en afscheid - MyA week 11
Daarna installeerde ik me op mijn luchtbed in de woonkamer en keek ik liggend onder de deken naar deel 2 van Bassie en Adriaan op reis door Amerika.

Zondag 1 oktober

Confetti en afscheid - MyA week 11
Ik begon de dag met het schrijven van mijn artikelen voor volgende week. Als laatste schreef ik 18 tips om je koffer in te pakken.

Confetti en afscheid - MyA week 11
Ook keek ik lekker weer alle gemiste youtube video’s van afgelopen week.

Confetti en afscheid - MyA week 11
Verder deed ik het weer rustig aan omdat ik nog steeds last heb van mijn borstspier. Omdat ik gisteren vroeg ging slapen keek ik vandaag Dance, dance, dance terug. Want het was de halve finale! Wat gaat dat toch altijd weer snel! Volgende week alweer de laatste aflevering.

Hebben jullie wel eens last gehad van je borstspier of enig idee hoe lang zoiets duurt als je hem verrekt hebt?


One thought on “Confetti en afscheid – MyA week 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *