Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? – MyA week 7

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? – MyA week 7. Dinsdag konden jullie zien dat ik dingen aan het verkopen was en dat ik een masterclass had van Serena. Vandaag zien jullie mijn photodiary van vorige week.

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? – MyA week 7

In chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? – MyA week 7, zien jullie wat ik vorige week deed tijdens mijn weekje vrij. Zoals jullie aan de data kunnen zien loopt mijn photodiary nu niet meer achter. Ik denk dat dit toch wat leuker is voor jullie. Let’s start!

Maandag 28 augustus

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
Oeps! Mijn ontbijt was al half op toen ik bedacht dat ik nog een foto wilde maken. Ik ontbeet met yoghurt en meloen, lekker!!

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
Ook haalde ik lekker veel boodschappen, want ik had de auto vandaag, dus tijd om voorraad in te slaan!

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
Ook kocht ik deze twee dingen omdat ik die eens wilde proberen.

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
Ik luister normaal nooit naar de radio, maar vandaag zette ik SRAY España op. Heerlijk non-stop Spaanse muziek. Soms komt er eens een nummer voorbij waarvan je denkt; hey die ken ik in het engels! Maar dan is hij hier in het Spaans, super leuk! Op nummer 937 als je Kpn hebt. Geen idee of andere providers dit ook aanbieden.

Dinsdag 29 augustus

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
En weer wat verkocht! Ik maakte de enveloppe alvast verzendklaar en legde hem klaar om op de post te doen.

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
Vanmorgen testte ik de ontbijtgranen en omg dit is serieus zó lekker! Ik hou er normaal niet zo van, maar nootjes lust ik wel. Ik combineerde het met vanille yoghurt en ben nu lichtelijk verslaafd. 3 volle eetlepels erdoor en het vult je voor een paar uur! 4 uur later zat ik nog vol (ok stiekem had ik daarvoor ook al een appel op, maar toch)

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
En ik had mezelf een softijsje beloofd omdat het vandaag wel eens de laatste warme dag van het jaar zou kunnen zijn. 28 graden! En op een ikea ijsje na had ik dit seizoen nog helemaal geen softijsje gehaald, dus ik nam het er nog even van en bestelde de grootste (die niet eens zo belachelijk groot was).

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
Hier testte ik de chocolademelk. Deze maak je dus met water in plaats van met melk, dus dat is natuurlijk ideaal, want water heb je altijd in huis! Ik moet er nog wel even aan wennen en even stoeien met de dosering, maar op zich smaakte hij voor zo’n eerste keer wel ok.

Woensdag 30 augustus

Chillmodus aan tijdens mijn weekje vrij? - MyA week 7
Vandaag startte ik al om half 9, want ik wilde echt ff goed knallen. Ik begon met een goed ontbijtje en daarbij keek ik youtube. Daarna heb ik tot kwart over 5 zitten knallen. 6 korte video’s ge-edit voor youtube kanaal Zen! En ook al alle 6 ingepland. Elke 3 weken komt er 1 online. Uiteraard ook de thumbnails ervoor gemaakt, een uitnodiging voor mijn verjaardag in elkaar geknutseld en geprint. En ik brandde nog 2x een cd met foto’s. Uiteraard deed ik ook mijn mails nog en heb ik wel even gepauzeerd om te lunchen.

Donderdag 31 augustus

https://www.youtube.com/channel/UC6UdRsi-8Y6nzqvw59ynjCg
Vandaag trok ik mijn Mascha planner eens uit de kast. Omdat ik vanaf nu 4 artikelen per week wil gaan schrijven kan ik deze nu extra goed gebruiken. Want dit moet ik echt goed gaan inplannen naast mijn werk. Want vanaf volgende week ben ik weer aan het werk en gaat de drukke periode eraan komen t/m half januari!

https://www.youtube.com/channel/UC6UdRsi-8Y6nzqvw59ynjCg
Nadat ik voorkant toegetakeld had moest ook de binnenkant eraan geloven. En ik maakte gelijk alvast de planning voor komende week.

Vrijdag 1 september

https://www.youtube.com/channel/UC6UdRsi-8Y6nzqvw59ynjCg
Vandaag ontving ik een pakketje die ik gisteren bestelde.

https://www.youtube.com/channel/UC6UdRsi-8Y6nzqvw59ynjCg
En dit zat er in! Jeugdsentiment in een doos! De dvd box van Bassie en Adriaan met 28 dvd’s waaronder alle tv series, films en nog veel meer! Ook bestelde ik het boek van Aad, want in hun eigen webshop was deze goedkoper dan elders op internet. Dat gold trouwens ook voor de dvd box. Uiteraard volgen de reviews wanneer ik uitgelezen en uitgekeken ben!

Zaterdag 2 september 

https://www.youtube.com/channel/UC6UdRsi-8Y6nzqvw59ynjCg
Wie van jullie herkent de puinhoop aan briefjes en aantekeningen op tafel als je aan het werk bent?🙈 Ik schreef alvast 2 artikelen die ik inplande voor komende week. Ideaal! Dan is de helft alvast af.

https://www.youtube.com/channel/UC6UdRsi-8Y6nzqvw59ynjCg
Daarna las ik weer lekker verder in mijn boek. Ik ben echt alweer zo’n stuk verder gekomen!

https://www.youtube.com/channel/UC6UdRsi-8Y6nzqvw59ynjCg
En ik maakte de prei alvast schoon!

Zondag 3 september

Vandaag deed ik niet zoveel, behalve heel veel lezen! Helaas geen foto’s dus bij vandaag. Maar wel las ik het laatste stukje van het boek vandaag uit. Dus nu is het tijd voor Aad z’n boek!

Welk boek zijn jullie momenteel aan het lezen, of welk boek ligt er klaar om gelezen te worden? En hoe zag jullie week eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *