Bose Quietcomfort 25 review

Bose Quietcomfort 25 review. Vorige week konden jullie mijn review lezen over ’t Pannekoekhuis in Westendorp en deze week over de Bose Quietcomfort 25.

Bose Quietcomfort 25 review

Bose Quietcomfort 25 review

Vandaag kunnen jullie mijn Bose Quietcomfort 25 review lezen. Ik kocht deze koptelefoon ongeveer een halfjaar geleden en heb hem dus al verscheidene keren kunnen gebruiken. En met liefde!

Bose Quietcomfort 25 review

De inhoud van de verpakking zie je hier boven op de foto staan. Uiteraard krijg je de koptelefoon zelf, een opbergtas, het snoer en ook een helpstukje en een batterij.

Je kunt de koptelefoon gewoon normaal gebruiken als koptelefoon, maar waar deze koptelefoon om bekend staat is de quietcomfort. Om dit in te schakelen dien je een aaa batterij in de koptelefoon te doen en het knopje op een van de oren in te schakelen door hem te verschuiven. Wanneer de quietcomfort geactiveerd is brand er dan een lampje.

Door dit lampje kun je ook gelijk zien of de batterij nog vol is. Wanneer de batterij bijna leeg is begint het lampje namelijk te knipperen en dan weet je dus dat je ervoor moet zorgen dat je een nieuwe batterij bij de hand hebt. Je kunt natuurlijk ook gewoon standaard een extra batterij meenemen in je opbergtas mocht je veel onderweg zijn.

Hoe bevalt hij?

Na de koptelefoon een halfjaar in gebruik te hebben kan ik zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ik vind de kwaliteit van het geluid mét en zonder gebruik van de quietcomfort prima. Ik kan alles duidelijk horen en geluiden wordt niet lelijk vervormd.

Nu moet ik wel zeggen dat ik de koptelefoon voornamelijk gebruikt heb om video’s te editen of om Youtube video’s te kijken. En dus niet echt om muziek te luisteren. Al heb ik dit ook wel even kort getest natuurlijk.

Over de quietcomfort functie ben ik zeer zeker goed te spreken! Je kunt ook de koptelefoon gewoon zo opzetten zonder dat hij ergens in geplugd zit en dan de quietcomfort inschakelen. Ideaal als je buren harde muziek op hebben staan en jij je moet concentreren op een serieuze taak.

Ook wanneer je de koptelefoon wel ergens ingeplugd hebt met het snoer is de quietcomfort een hele fijne functie en werkt deze heel goed.

Wel hoor je er hoge geluiden doorheen zoals bijvoorbeeld krijsende kinderen buiten, dat vind ik dan wel een minpuntje, want ik verwacht dan ook gewoon helemaal géén geluid erdoorheen te horen. Maar dat is een klein detail.

Bezit jij de Bose Quietcomfort ook? Zo ja, wat vind jij ervan? Zo niet, staat hij op jouw verlanglijstje? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *