Bestelling gaat mis

Bestelling gaat mis. In mijn vorige artikel konden jullie lezen over de griepgolf & omgekeerde wereld en deze week gaat mijn bestelling mis!

Bestelling gaat mis

Bestelling gaat mis

Bestelling gaat mis! Ik bestelde dit bovenstaande mega leuke tafeltje die perfect in mijn nieuwe interieur paste. Ik wachtte speciaal met mijn artikel schrijven tot vandaag, de dag dat ik hem binnen zou krijgen. Maar dat liep anders dan verwacht. Toen ik de doos opende had ik niet het tafeltje met de gele rand gekregen, maar met een witte rand. Wat totaal niet paste bij mijn interieur omdat hij dan in het niet valt.

Daarop belde ik gelijk de winkel op en toen kreeg ik te horen dat degene die ik besteld had niet meer leverbaar was en ook niet meer terug zou komen. Kak! Ik baalde zo gigantisch. Want als je eenmaal iets perfects gevonden hebt, vind je nooit meer iets wat net zo perfect is. Dus nu toch maar op jacht naar iets nieuws!

Bestelling gaat mis

Iets wat wél goed ging was dat mijn schilderij klaar was! Een kennis van mij kan namelijk heel goed schilderen, dus ik gaf hem opdracht dit voor mij te maken. De duinen van Maspalomas met de oceaan en blauwe lucht op de achtergrond. Ik ben er super blij mee, hij past echt perfect in mijn nieuwe interieur!

Bestelling gaat mis

Ook kwam dit kleedje binnen die ik besteld had. Ook deze past perfect in mijn nieuwe interieur dus ik ben er helemaal blij mee! Ik heb trouwens bewust voor een klein kleedje gekozen omdat hij midden in de woonkamer komt te liggen en ik wil niet dat mijn woonkamer er gelijk zo vol uit ziet. Ik wil graag ruimte blijven zien.

Wat ging er bij jou mis afgelopen week? En misschien nog belangrijker: wat ging er goed afgelopen week!? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *