Apotheek thuis – MyA week 19

Apotheek thuis – MyA week 19. Vorige week stond in het teken van werken, lezen en uitrusten. Deze week leek het wel een apotheek hier in huis. Waarom? En wat er nog meer gebeurde? Dat lees en zie je in deze diary.

Apotheek thuis - MyA week 19

Apotheek thuis – MyA week 19

Apotheek thuis – MyA week 19. Je leest en ziet deze week weer uitgebreid wat ik allemaal deed. Zo leek het net een apotheek thuis, las ik weer verder in mijn boek en ook verkocht ik wat boeken.

Maandag 20 november

Apotheek thuis - MyA week 19Ik maakte mijn artikelen in orde en plande ze alvast in voor de juiste datum.

Apotheek thuis - MyA week 19Ook ontdekte ik deze ontbijtkoek in de supermarkt. Echt ideaal! Vooral omdat zelf afsnijden alleen maar extra tijd kost én ik snij toch altijd scheef of net ff te dik naar mijn zin. En deze zijn precies goed! Ook handig wanneer ik een lange tijd eventjes geen ontbijtkoek eet, maar daarna toch zin heb in ontbijtkoek die nog gewoon goed is.

Dinsdag 21 november

Helaas geen foto’s gemaakt! M’n moeder kwam ziek bij mij omdat we eigenlijk de volgende dag naar een workshop chocoladeletters maken zouden gaan. Maar ze was zo ziek dat ik dat zielig vond. Dus uiteindelijk zijn we niet gegaan maar bleef ze wel een paar dagen bij mij.

Woensdag 22 november

Apotheek thuis - MyA week 19Het was net een apotheek thuis op tafel. Allerlei middeltjes om zsm beter te worden en om hoesten en keelpijn te verzachten.

Donderdag 23 november

Apotheek thuis - MyA week 19Yes! Beiden verkocht!! Ik vind het altijd erg leuk om dit soort boeken te lezen, maar ik ben niet iemand die dit soort boeken vaker dan 1x gaat lezen. Dus probeer ik ze te verkopen op marktplaats zodat ik weer wat geld heb en iemand anders er weer blij mee is!

Apotheek thuis - MyA week 19Als er een echte Santa Claus bestond zou hij dit lijstje krijgen. Mijn collega zong dinsdag ‘I’m Santa Claus’. Waarop ik zei oh dan moet ik jou mijn verlanglijstje geven en dan krijg ik wat erop staat! Dus hij zei doodleuk ‘ja’. Waarop ik zei; dat is een lange lijst hoor (want ja wie heeft er nou niet veel wensen). Toen moest hij lachen. En vandaag zegt hij; waar blijft je verlanglijstje nou?! Ik; oja vergeten! Je krijgt hem zaterdag!

Dus deze maakte ik gelijk toen ik thuis kwam zodat ik het niet meer kon vergeten. En als je dan 1 ding héél graag wilt, dan zet je die er gewoon 10x op. Dan kan Santa nooit de verkeerde keuze maken! 😜 Eigenlijk zou het beter zijn als ik erop geschreven had; een ander huis. Want letterlijk nieuw hoeft hij niet te zijn natuurlijk. Maar ik bedoelde meer ‘nieuw voor mij’.

Vrijdag 24 november

Apotheek thuis - MyA week 19Gisteren maakte ik pannenkoeken waar ik van over hield! Lekker hapje voor tussen de middag! Even opwarmen en hop! Lekkere lunch!

Apotheek thuis - MyA week 19Ook hing ik deze kerstboom advent kalender op, ok hij is een beetje scheef maar boeiend! Het gaat om de inhoud 😜

Zaterdag 25 november

Apotheek thuis - MyA week 19Jaaaa weer lekker lezen in mijn boek! Ik ben al een heel eind want hij heeft maar 18 hoofdstukken, dus die komt een deze dagen wel uit!

Zondag 26 november

Apotheek thuis - MyA week 19Ik deed nog wat laatste dingen van mijn to do lijstje voor deze week en toen childe ik even lekker! Youtube video’s kijken en natuurlijk weer verder lezen in mijn boek!

Apotheek thuis - MyA week 19Deze mini mandarijnen vond ik in de supermarkt, dus die nam ik meteen mee. Want kleine mandarijnen vind ik toch echt het lekkerste!

Welk fruit vind jij lekker in deze tijd van het jaar?! En heb jij al een adventkalender voor jezelf en zo ja: wat voor een?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *