Antwoord is fout – MyA week 28

Antwoord is fout – MyA week 28. Vorige week konden jullie zien dat ik weer een nieuwe quote in mijn lightbox deed en natuurlijk nog meer! Deze week was het antwoord ‘fout’! Ik wist niet dat het kon.. haha.

Antwoord is fout - MyA week 28

Antwoord is fout – MyA week 28

Antwoord is fout – MyA week 28. Ik wist niet dat het kon, dat de rekenmachine op mijn telefoon kon ‘praten’. Als in dat er ook tekst in kon verschijnen. Maar ik vond het zo grappig! Hieronder lees je hoe dat kwam.

Maandag 22 januari

Antwoord is fout - MyA week 28Ik zat te klooien met de rekenmachine op mijn telefoon en als je een getal invoert en dan drukt op ‘gedeeld door’, en vervolgens de nul intikt en dan de uitkomst opvraagt komt dit er te staanšŸ˜‚. Dat vond ik zo grappig dat ik er een screenshot van maakte. Dat ik aan het rekenen was, kwam doordat mijn salaris gestort was. Altijd weer de leukste dag van de maand!!

Dinsdag 23 januari

Antwoord is fout - MyA week 28

Omdat ik de afgelopen 2 jaar 9 kilo ben aangekomen wil ik meer bewegen en natuurlijk ook weer minstens 7 kilo kwijt. Nou zat ik te kijken naar dingen die ik thuis kan doen omdat dat gewoon heel veel geld (en tijd) scheelt. Toen kwam ik uit op touwtje springen. Het neemt geen permanente ruimte in beslag, het is mega goedkoop Ʃn je verbrand er heel snel caloriƫn mee. Ideaal dus! Hierbij een beginnersoefening. Nu nog een goed springtouw met calorieteller vinden, dat vind ik dan wel weer lastig! Iemand tips?

Woensdag 24 januari

Antwoord is fout - MyA week 28Vandaag maakte ik een pak macaroni klaar en wat overblijft gaat natuurlijk in de koelkast voor de volgende dag. En soms moet je dan even stapelen met spullen. Of met eten in dit geval.

Donderdag 25 januari

Antwoord is fout - MyA week 28Het laatste beetje verse sinaasappelsap van deze week! In de winter drink ik dit echt bijna wekelijks omdat ik gewoon weet van mezelf dat ik extra vitamines nodig heb.

Vrijdag 26 januari

Antwoord is fout - MyA week 28En toch zaten er mini pitjes in. Hoe dan guys?! Ook vond ik ze qua smaak niet echt lekker deze keer. Dus volgens mij raken ook de druiven weer een beetje uit het seizoen. Weet iemand wanneer de kiwi gold weer terug komt?!

Antwoord is fout - MyA week 28
Donderdag kwam mijn Donald Duck weer binnen, dus die zat ik vrijdagmiddag lekker te lezen. Toch wel blij met dat kerstcadeau van m’n werk uiteindelijk. Donald Duck blijft gewoon leuk, of je nou 80 bent, 8 of bijna 30. Het blijven gewoon een stelletje leuke maffe eenden.

Zaterdag 27 januari

Antwoord is fout - MyA week 28

Vandaag trakteerde ik mezelf op patat met een loempia! Ik had al zo lang geen loempia gegeten en vandaag besloot ik die mee te nemen uit de supermarkt. Alles in de airfryer gegooit en ik heb ervan genoten!

Zondag 28 januari

Antwoord is fout - MyA week 28Als je SRAY EspaƱa op je telefoon luistert via de app, dan zie je dus ook hoe de liedjes heten en wie het zingt. Als je via de tv luistert niet. Dus maakte ik screenshots van wat leuke nummers! Dan kan ik die weer downloaden voor op mijn iPod.

Wat is jouw favoriete Spaanse nummer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *