Alles gaat kapot!

Alles gaat kapot! Vorige week riep ik jullie op om weer eens wat vaker een gewoon kaartje te sturen. Deze week gaat alles kapot. Of ten minste, niet deze week, maar wel recent!

Alles gaat kapot

Alles gaat kapot!

Alles gaat kapot! Mijn Ipod, wc pot en spoelbak en ook min luchtbed. Ahh stop it! Nou waren de wc plus spoelbak al minstens 20 jaar oud, dus dan weet je gewoon dat het een keer aan vervanging toe is. Maar dat daar dan nóg meer dingen bij komen ook op dat moment. Dat is minder leuk.

Natuurlijk komen dingen die onverwachts stuk gaan eigenlijk nooit goed uit. Want het kost je hoe dan ook altijd weer geld waar je op dat moment niet op rekende. Wat op zich geen ramp is als je daar gewoon een buffer voor hebt, maar die heb ik (nog) niet.

Ook zag ik dat mijn zomersneakers versleten zijn omdat ik maar 1 paar had, dus in plaats van 1 paar aanschaffen komend voorjaar wordt dat dus nu 2 paar aanschaffen. Zucht! Stopt dit dan nooit? Soms vraag ik me wel eens af waarom sommige spullen zo snel kapot gaan. Gaan er bij jullie vaak dingen kapot?

Zelf ben ik heel zuinig op mijn spullen, maar toen ik laatst mijn ipod uit de kast haalde bleek die ook kapot. Ik kreeg hem met geen mogelijkheid meer aan, en ook ITunes zag hem niet meer. Net vorig jaar nieuw gekocht, hoogstens een paar weken gebruikt. Verder niks raars mee gebeurt daarna in de kast beland omdat ik thuis meestal muziek luister via mijn laptop of telefoon. En nu ineens dood. Hoe dan?! Gelukkig kreeg ik wel de fijne mededeling dat ik niet 1 jaar garantie had zoals ik dacht, maar 2 jaar! Ow yeah!! Toch nog een lichtpuntje. Ik ging gelijk terug naar de winkel en liet hem opsturen voor reparatie, wat ze nu dus als het goed is gratis moeten doen omdat ik nog garantie heb en gewoon recht heb op een goed werkend apparaat. Dus ik ben benieuwd!

Gaan er bij jullie vaak dingen kapot? En hoe zuinig ben jij op je spullen? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *